Зарплатні борги: у Харкові робочі авіазаводу вийшли на пікет (фото)

На пікет вийшли близько пів сотні людей
Зарплатні борги: у Харкові робочі авіазаводу вийшли на пікет (фото)
Пікет у Харкові (фото Укрінформ)
6 Вересня 2021, 15:06
читать на русском

Працівники Харківського державного авіаційного виробничого підприємства вийшли на пікет через зарплатну заборгованість.

Про це повідомив Укрінформ. 

Основні вимоги, заявлені на пікеті, повне погашення зарплатної заборгованості, повне завантаження роботою, зарахування пенсійного стажу та звільнення гендиректора Олександра Кривоконя, котрий знаходиться на посаді з кінця квітня поточного року. Люди не задоволені процесом оптимізації, початим керівником, та звільненнями, - йшлося в повідомленні.

Як зазначили, працівники зібралися на території заводу, де з ним говорив начальник управління авіабудування Державного концерну "Укроборонпром" Геннадій Януль. Після цього близько пів сотні людей пішли до будівлі Харківської облдержадміністрації.

За словами Геннадія Януля підстав для звільнення керівника ХАЗу немає.

За цей час він налагодив при, не побоюся цього слова, певному саботажі попереднього керівництва і персоналу дуже успішну інформаційну роботу, приніс нове замовлення - один закордонний контракт. Для такого підприємства, яке має складний фінстан, це досить значний контракт, - сказав Януль.

Нагадаємо, на Івано-Франківщині у Долинській об’єднаній територіальній громаді вчителі оголосили страйк через невиплату зарплати.

Читайте також

1