Засідання РНБО у п`ятницю відбудеться на Банковій: що обговорюватимуть

Анонсований виїзд Ради із Києва не відбудеться
Головне
Засідання РНБО у п`ятницю відбудеться на Банковій: що обговорюватимуть
РНБО (фото: president.gov.ua)
15 Липня 2021, 14:08
читать на русском

Засідання Ради нацбезпеки і оборони відбудеться завтра, 16 липня, в Києві о 16.30 на вул. Банковій в Офісі президента.

Про це пише видання Дзеркало тижня з посиланням на власні джерела в Офісі президента.

За інформацією видання, анонсоване раніше виїзне засідання РНБО 16 липня мало відбуватися на ділянці україно-російського кордону в Сумській області.

За інформацією ZN.UA на виїзному засіданні  передбачалася доповідь голови Держприкордонслужби України Сергія Дейнеко, присвячена стану обладнання та укріпленості українських кордонів, однак потім цю ідею "поховали".

Порядок денний завтрашнього засідання РНБО в Києві містить шість пунктів, один з яких таємний.

Члени Радбезу обговорять допуск іноземних збройних підрозділів на українську територію для участі у двох військових навчаннях - "Незалежність об'єднує-2021" і "Об'єднані зусилля-2021".

Також обговорюватимуть питання політики в сфері громадянства і можливі додаткові заходи в цій сфері. Ще один пункт - застосування персональних економічних та інших санкцій.

Члени РНБОУ також обговорять стимулювання пошуку, видобутку і збагачення корисних копалин, що мають стратегічне значення як для економіки країни, так і для її обороноздатності.

Нагадаємо, раніше секретар РНБО Олексій Данілов повідомив, що чергове засідання РНБО, яке вперше пройде не в Києві, а в одній із областей України.

Читайте також

1