Затримали тіктокера, через відео якого у Києві загинуло восьмеро людей в ТРЦ

Чоловік публікував пересування техніки ЗСУ
Головне
Затримали тіктокера, через відео якого у Києві загинуло восьмеро людей в ТРЦ
Арешт Фото: Kindel Media з Pexels
21 Березня 2022, 20:55
читать на русском

Служба безпеки України знайшла київського тіктокера, який здав російським бойовикам місцезнаходження техніки ЗСУ, внаслідок чого відбулося бомбардування ТРЦ в Києві.

В СБУ повідомили, що днями чоловік, який мешкає в столиці, виклав в інтернет матеріали про розташування українських військових у Києві.

Згодом торговий центр, біля якого перебували наші захисники, зазнав потужного ракетного удару російських окупантів. Свідомо чи несвідомо цей чоловік попрацював корегувальником для ворога – встановить слідство, - кажуть у відомстві.

Раніше у мережі показали відео, яке стало причиною бомбардування Києва - його виклав у TikTok 37-річний киянин Павло Артем'єв.


Внаслідок обстрілу ТРЦ у Києві загинули восьмеро людей.

Відео, як рашисти знищили ТРЦ столиці та вбили мирних людей, показало міноборони рф:

Аматорську зйомку, яка призвела до людських жертв, засудило Стратегічне командування ЗСУ.

Чому було зруйновано Ретровіль у Києві? Бо хтось зняв переміщення техніки ЗС України зі свого вікна. Тому не знімайте техніку ЗС України та не розповідайте про її переміщення. Це правило рятує людські життя, - наголосилив ЗСУ.

В СБУ вкотре закликали громадян не публікувати дані про переміщення військової техніки ЗСУ, військові об’єкти та результати ворожих ударів. Оскільки їх використовують окупанти при плануванні подальших обстрілів.

Нагадаємо, Офіс генерального прокурора розпочав розслідування нічного ракетного обстрілу окупантами Подільського району столиці. Наслідками цього стали масштабні руйнування та вісім жертв.

Читайте також