Завод енергетичного машинобудування горів у Донецькій області

Загиблих та постраждалих немає
Завод енергетичного машинобудування горів у Донецькій області
Пожежа (Фото: ДСНС)
22 Грудня 2020, 12:16
читать на русском

У Донецькій області вогнеборці загасили пожежу на території заводу енергетичного машинобудування. Як з'ясували у Службі порятунку, горіло підсобне приміщення неробочого цеху.

21 грудня о 22:45 диспетчер Служби порятунку "101" отримав повідомлення про те, що на території ТОВ "Краматорський завод енергетичного машинобудування" у м. Краматорськ Донецької області сталася пожежа... На місці події рятувальники з’ясували, що горіння відбувається у підсобному приміщенні непрацюючого цеху, - розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій України.

В результаті події загиблих та постраждалих немає, - зазначають у ДСНС.

Читайте також

Серед причин пожежі називають коротке замкнення електромережі.

Нагадаємо, що у Криму водій мікроавтобуса підпалив свій транспортний засіб з пасажирами всередині. Одній людині вдалось вибратись. За попередньою інформацією, водій автобуса заблокував двері зсередини й підпалив горючу рідину.

Під час підпалу та пожежі у транспорті знаходились люди, точна кількість яких невідома. Серед пасажирів була й дружина власника автомобіля, якій вдалося вибратись з авто. Вона отримала серйозні опіки.

Днями у Києві під час відкриття новорічної ялинки на Софійській площі сталася пожежа. Через запалення піротехнічних вогнів спалахнули гірлянди на ялинці.

Подібний випадок стався й у Херсонській області  - тут новорічна ялинка повністю згоріла від вогників, які її прикрашали.