Зеленський 26 листопада підіб'є підсумки своєї роботи на посту президента

Офіс президента організує пресмарафон, присвячений екватору каденції глави держави
Важливо
Зеленський 26 листопада підіб'є підсумки своєї роботи на посту президента
Президент України Володимир Зеленський (фото: Офіс президента)
25 Листопада 2021, 16:36
читать на русском

Цієї п’ятниці, 26 листопада, відбудеться пресмарафон за участю президента України Володимира Зеленського, присвячений екватору його каденції.

Як повідомляє пресслужба Офісу президента, пресмарафон "30 запитань президенту України" розпочнеться о 12:00 і триватиме три години.

Захід транслюватиметься онлайн на офіційній Фейсбук-сторінці Офісу глави держави та на провідних українських телеканалах.

Відбудеться змістовна розмова президента з журналістами, під час якої будуть висвітлені різні актуальні й суспільно важливі теми, зокрема проведення реформ в Україні, ситуація на сході країни та досягнення миру, енергетична безпека та питання тарифів, економічна стабільність, боротьба з пандемією коронавірусу тощо. Водночас такий формат заходу дасть змогу уникнути дублювання запитань, - кажуть в ОП.

Зазначається, що у зв’язку зі складною епідемічною ситуацією в країні та з "урахуванням досвіду попередніх пресмарафонів", до участі в цьогорічному заході запрошені журналісти з 30 провідних всеукраїнських і міжнародних ЗМІ, кожен з яких матиме "можливість поставити главі держави своє запитання та отримати вичерпну відповідь".

Нагадаємо, у травні 2021 року відбулася третя велика пресконференція Зеленського, присвячена другій річниці його президентства. Про що тоді розповідав гарант - читайте тут.

Також вас може зацікавити наш матеріал: Велика пресконференція Зеленського: аналіз тез попередніх років та прогнози

Читайте також

1