Зеленський оголосив про запуск в Україні офіційного маркетплейса

5% від вартості товару надходитимуть на United24
Важливо
Зеленський оголосив про запуск в Україні офіційного маркетплейса
Володимир Зеленський Фото: president.gov.ua
13 Вересня 2022, 15:02
читать на русском

Україна запускає офіційний український маркетплейс "Made With Bravery" (Зроблено з відвагою) для сприяння експорту

Про це повідомив президент Володимир Зеленський у Твіттері.

За його словами, 5% від вартості товару буде спрямовуватися на платформу United24.

Ми запускаємо офіційний маркетплейс України "Made With Bravery", щоб презентувати наших виробників світові. Сильних і креативних. 5% від вартості товару спрямовується United24. Тому кожна покупка – це цеглинка, яка допоможе відбудувати Україну, - додав Зеленський.

На сайті ініціативи "Made With Bravery" наразі є банер із написом: "Світ дав нам три дні. Але ми все ще стоїмо. Більш того, ми ще творимо. Ми майструємо. Ми доставляємо. Тому все, що зроблено в Україні, зроблено з відвагою. І тепер ви можете підтримати українську хоробрість, просто купивши ці речі".

Маркетплейс https://shop.brave.ua/uk/

Також на сайті маркетплейсу зазначено, що "на цьому ринку кожна маленька покупка має значення: ви купуєте, а ми жертвуємо 5% від вартості кожного товару та додаткові 5% з карткою Visa на платформу United24 для відновлення України".

Віцепрем’єр-міністр – міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у Телеграмі зазначив, що маркетплейс "Made with Bravery" — це чудова можливість продемонструвати широкій публіці круті продукти та продукцію українських компаній.

В Україні є сміливі підприємці та першокласні бренди, про які повинен знати весь світ. Ця платформа дозволить підприємствам масштабуватися та знаходити нових клієнтів, - додав він.

На сайті маркетплейсу  наразі представлено такі основні групи товарів: мерчі Brave, одяг та взуття, товари для дому, краса та здоров'я, дитячі товари, мистецтво та їжа. Ціни на товарі не захмарні, однак не доступні для пересічних українців.

Зокрема, жіночу піжаму там можна придбати за 1,5 - 3 тисячі гривень. Брюки чи блузки коштують в районі трьох тисяч гривень.

Ціни на маркетплейсі Made with Bravery

Нагадаємо, у травні 2022 року президент Володимир Зеленський ініціював створення глобального проєкту United24 задля збільшення допомоги для України. Приєднатися до UNITED24 і зробити донат можна в один клік на сайті u24.gov.ua

Читайте також

1