Зеленський отримав другу дозу вакцини від коронавірусу

Щеплення президенту зробили в амбулаторії на території його Офісу
Зеленський отримав другу дозу вакцини від коронавірусу
Зеленський вакцинувався на Донбасі (Фото: Офіс президента)
4 Червня 2021, 10:39
читать на русском

Президент Володимир Зеленський отримав другу дозу вакцини від коронавірусу.

Про це повідомив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк, передає "24 канал". За його словами, цього разу щеплення президентові зробили в амбулаторії на території Офісу президента.

Він запевнив, що в Україні є чітко визначений графік через скільки днів після першої дози вакцини людина може отримати другу дозу.

У випадку з Володимиром Олександровичем цей графік був дотриманий так, як і з будь-яким іншим громадянином, – сказав Подоляк.

Контекст. 3 березня, президент України Володимир Зеленський вакцинувався від коронавірусу під час робочої поїздки на Донбас. За словами Зеленського, йому ввели вакцину від коронавірусу виробництва індійського інституту Serum Institut, яку зробили за ліцензією AstraZeneca. Згодом він поділився самопочуттям після щеплення.

Я стою зараз перед вами, і мені здається — живий і здоровий, тому я дуже хотів би, щоб вакцинація в Україні проходила швидшими кроками. Це дуже для нас важливо. Поки що темпи не дуже швидкі, але вакцина є. Питання зараз не в її кількості, - сказав він.

Читайте також