Зеленський підписав закон про військових капеланів

Був великий запит від релігійної спільноти й українських військових
Головне
Зеленський підписав закон про військових капеланів
Володимир Зеленський Фото: president.gov.ua
18 Грудня 2021, 12:18
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з представниками Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій та підписав закон про військових капеланів.

Про це повідомила пресслужба Офісу президента.

Під час заходу Зеленський підписав Закон України "Про Службу військового капеланства" № 1915-ІХ, який парламент ухвалив 30 листопада. За словами глави держави, це був великий запит від релігійної спільноти й наших військових.

Володимир Зеленський Фото: president.gov.ua

Володимир Зеленський Фото: president.gov.ua

Представники Ради церков висловили подяку президенту за підтримку цього важливого закону. Зі свого боку Зеленський подякував за їхню допомогу українським військовим, які захищають нашу державу.

Крім того, президент окремо відзначив системну допомогу церков і релігійних організацій у боротьбі з пандемією COVID-19. За його словами, зустрічі з релігійними лідерами дають змогу почути про виклики й проблеми, які турбують людей, та знайти відповіді на важливі питання.

Хотів би подякувати вам за те, що ви робите, щоб наше життя було справді мирним і спокійним. Робите своєю працею, своїми молитвами, своїм щоденним життям, – наголосив Зеленський.

Нагадаємо, що до 2026 року в Україні буде створено новий рід військ — берегові ракетні війська.

Читайте також