Зеленський побував в окопах та бліндажах солдатів біля кордону з Кримом - фото

Глава держави відвідав базовий табір українських військових поблизу села Чаплинка
Зеленський побував в окопах та бліндажах солдатів біля кордону з Кримом - фото
Зеленський відвідав українські позиції біля Криму Фото: Офіс президента
27 Квітня 2021, 16:28
читать на русском

Володимир Зеленський побував на позиціях українських військових на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом.

Як повідомляє Офіс президента, під час робочої поїздки до Херсонської області Зеленський відвідав передові позиції військовослужбовців та ознайомився з оперативною ситуацією та системою укріплень на адмінмежі з АР Крим.

На передовій позиції Зеленський оглянув бліндаж та окопи й коротко поспілкувався з військовослужбовцями, які несуть тут службу. Президент поцікавився рівнем забезпечення та умовами перебування бійців на позиціях.

Також глава держави відвідав базовий табір українських військових поблизу села Чаплинка, де ознайомився з умовами розміщення особового складу. У модульному містечку Зеленський оглянув спальний, санітарний модулі та польовий спортивний зал.

У санітарній частині він поспілкувався з черговими лікарями, запитав про забезпечення медобладнанням та лікарськими засобами, а також поцікавився епідемічним станом і перебігом вакцинації серед військових.

Дуже важливо як на передовій, так і в резерві бачити стан наших військових, стан нашої армії – технічний і психологічний. Це важливо для того, щоб розуміти: те, що війська відходять, не значить, що армія не повинна бути готовою до того, що може в будь-який момент бути повернення військ до кордонів нашої країни, – сказав Зеленський.

Також Глава держави передав двом військовим підрозділам прилади нічного бачення та тепловізори.

Читайте також

1