Зеленський поспілкувався з президентом Литви: про що говорили

Президент запросив Науседу з дружиною приїхати з офіційним візитом до Києва
Зеленський поспілкувався з президентом Литви: про що говорили
Володимир Зеленський (фото: УНІАН)
7 Грудня 2020, 17:46
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з президентом Литовської Республіки Гітанасом Науседою.

Про це повідомила пресслужба Офісу президента.

Очільники двох держав обговорили ситуацію з поширенням та запобіганням COVID-19, поділилися інформацією щодо впливу карантинних заходів на економіку та епідемічну ситуацію в Україні й Литві.

Зеленський (досьє Володимира Зеленського) наголосив, що Україні вдалося зменшити приріст хворих завдяки карантину вихідного дня. Президент подякував очільнику Литви, що іноземна держава, своєю чергою, обговорює у ЄС питання щодо надання вакцини проти коронавірусу країнам-членам Східного партнерства.

Читайте також

Президенти поспілкувалися про ситуацію на Донбасі, а також про реалізації домовленостей Паризького саміту "нормандської четвірки".

Дякую Литві за незмінну, стійку підтримку нашої територіальної цілісності та суверенітету. Для України це надзвичайно важливо, – наголосив Зеленський.

Зеленський запросив Науседу з дружиною приїхати з офіційним візитом до Києва.

Нагадаємо, на початку листопада президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з бразильським лідером Жаїром Болсонаро. Президенти обговорили торгівлю, співробітництво у різних проєктах, включно з дослідженням космосу.