Зеленський привітав батька зі святом і показав їхні спільні фото

Президент закликав свого батька берегти себе і матір
Зеленський привітав батька зі святом і показав їхні спільні фото
Президент України Володимир Зеленський з батьками (фото: facebook.com/zelenskiy95)
20 Червня 2021, 17:01
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський привітав свого батька Олександра Семеновича з Днем батька у соцмережах.

Зокрема, допис із привітанням та спільною фотографією зі своїм батьком Зеленський опублікував у Фейсбуці, Інстаграмі та у власному Телеграм-каналі.

Бути сином такого батька особисто для мене – це велике щастя, велика праця і велика відповідальність водночас. Знаю про це точно й відчуваю все своє життя. Це радість – мати доброго, уважного, турботливого батька, захисника і друга, - зазначається у дописі.

Він подякував своєму батькові за виховання, знання, принципи, характер, звичку ніколи не опускати рук, волю ніколи не здаватись і завжди іти до кінця.

Зеленський з батьком Фото: сторінка Зеленського в Інстаграмі

Дякую за те, що знаєш: найголовніші і найщиріші мої слова для тебе не в соцмережах, а вдома, на кухні, наодинці, відверто, у вічі, за чаркою, поки мама відійшла і не бачить наших мокрих очей. З Днем батька, Олександре Семеновичу. Будь здоровим. Бережи себе. Бережи маму. Твій син, - підписав спільне фото з батьком Зеленський.

Нагадаємо, у травні президент України Володимир Зеленський у День матері показав фото своєї дружини із дітьми та фото себе малого поруч із матір'ю.

Читайте також

1