Зеленський призначив нового голову Івано-Франківської ОДА

Ним став Андрій Бойчук
Важливо
Зеленський призначив нового голову Івано-Франківської ОДА
Зеленськеий та Бойчук (фото: ОП)
26 Грудня 2020, 15:08
читать на русском

Президент Володимир Зеленський призначив головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації Андрія Бойчука. Відповідний указ було підписано ще 24 грудня.

Про це йдеться в повідомленні на сайті президента.

Вручаючи службове посвідчення в Офісі президента України, Володимир Зеленський побажав новому очільнику Івано-Франківської облдержадміністрації наснаги і сумлінної праці на благо області, – йдеться в повідомленні.

Читайте також

Нагадаємо, що Андрій Бойчук народився у 1976 році в Івано-Франківську. У 2000-му закінчив Івано-Франківський державний технічний університет нафти і газу (інженер-механік). Працював у структурах з обслуговування магістральних газопроводів.

З 2010 року обіймав різні посади у компанії "Укртрансгаз". У 2014-2015 роках був директором Департаменту з питань функціонування та реформування нафтогазового сектору Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

До того ж Кабінет міністрів України у понеділок, 21 грудня, провів позачергове засідання, в якому розглянув кадрові питання у державних відомствах. Зокрема, він призначив тимчасового керівника Держгеокадастру.

Також урядовці проголосували за звільнення Юлії Свириденко з посади першого заступника міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України (за власним бажанням).