Зеленський призначив нового керівника ДУС

Ігор Лисий керуватиме управлінням на період карантину
Зеленський призначив нового керівника ДУС
Ігор Лисий (Фото: УНІАН)
14 Грудня 2020, 19:45
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський призначив Ігоря Лисого головою Державного управління справами України.

Відповідний указ оприлюднили на сайті президента.

Лисий керуватиме ДУС на період дії карантину в Україні.

Призначити Лисого Ігоря Васильовича керівником Державного управління справами з 15 грудня 2020 року шляхом укладення контракту про проходження державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, - йдеться в наказі.

Читайте також

Довідка: Ігор Лисий народився 15 травня 1968 р. в с. Дружба Бучацького району Тернопільської обл.

Закінчив Київський технологічний інститут харчової промисловості, факультет "Технологія м'яса і молочних виробів", за спеціальністю "інженер-технолог".

Був директором заводу продтоварів у Кам'янці-Подільському, першим заступником міського голови Кам'янця-Подільського, головою правління Кримської фруктової компанії (АР Крим).

З 31 січня 2014 року був директором дитячого табору "Артек" (Ялта).

1998 року балотувався до Верховної ради 3-го скликання, 2010-го року балотувався до Львівської міськради від "Фронту змін", але обидва рази не пройшов.

Помічник народного депутата 7-го скликання Андрія Пишного від партії "Батьківщина".

З 16 січня 2020 — заступник керівника, а з 18 червня — т.в.о керівника Державного управління справами з випробувальним строком на три місяці. Лисий замінив на цій посаді Сергія Борзова, що став головою Вінницької ОДА.

Читайте також

Нагадаємо, 10 грудня Президент України Володимир Зеленський (досьє Володимира Зеленського) призначив головою Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентина Резніченка. раніше той вже керував Дніпропетровщиною за часів президентства Петра Порошенка (досьє Петра Порошенка).

8 грудня президент призначив Анатолія Полоскова головою Закарпатської обласної державної адміністрації. Раніше він працював директором виноробної компанії.