Зеленський розповів подробиці карантинного дня народження

За словами президента, йому влаштували сюрприз колеги з "Кварталу 95"
Зеленський розповів подробиці карантинного дня народження
Володимир Зеленський Фото: Офіс президента
20 Травня 2021, 14:07
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський розповів, як взимку святкував свій день народження у квартирі одного з найближчих соратників олігарха Ігоря Коломойського Тимура Миндича.

Про це глава держави розповів на підсумковій пресконференції з нагоди двох років перебування на посаді президента.

Зеленський (досьє Володимира Зеленського) зокрема розповів, що святкував день народження у своїй квартирі на Грушевського у Києві. Квартира Миндича є в цьому ж будинку кількома поверхами вище.

Зеленський зазначив, що Миндич є комерційним директором студії "Квартал 95", тож має прекрасні стосунки з акторами та авторами студії. Отож вони разом зробили для президента сюрприз, покликавши його на кілька поверхів вище.

Це був крутий сюрприз. До речі, в цій квартирі немає навіть ремонту. Це був у них, вибачте за таке слово, такий прикол, – вважає Зеленський.

Президент розповів, що його друзі принесли музичні інструменти, вони разом співали пісні "95 кварталу", у тому числі ті, які раніше написав сам президент. Там було близько 30 людей. Зеленський додав що не розуміє, у чому тут великий секрет.

Нагадаємо, 25 січня 2021 року Зеленський святкував день народження у компанії акторів "Кварталу 95". Водночас у країні під час карантину заборонено збиратися у закритих приміщеннях такими натовпами. До того ж, пізніше на Коломойського наклали санкції в США.

Читайте також