Зеленський розповів про переїзд на державну дачу

Він шукає нове помешкання для своєї родини
Зеленський розповів про переїзд на державну дачу
Президент України Володимир Зеленський (фото: Офіс президента)
6 Жовтня 2020, 11:23
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський розповів, навіщо він переїхав до державної резиденції "Конча-Заспа". За його словами, він її сприймає, як готель.

Про це він розповів в інтерв’ю виданню Politico Europe.

Я нікуди не переїжджаю, у мене є квартира. Я виїхав зі свого будинку, у мене був приватний будинок під Києвом, але там було неможливо працювати через ковід. Будинок було продано. Тоді я тимчасово переїхав до резиденції. Сьогодні це для мене просто готель, інакше я це не використовував би. Хоча, згідно з нашим законодавством, маю повне право, але я хочу жити вдома, - розповів Зеленський.

За його словами, зараз він з дружиною шукає нове місце.

Чи побудуємо дім, чи візьмемо в оренду. Для нас важливо мати, як кажуть в Україні, своє особисте сімейне гніздечко, - поділився Зеленський.

Читайте також

На початку липня журналістська програма "Схеми: корупція в деталях" повідомила, що Зеленський користується державною дачею на території резиденції "Конча-Заспа" Державного управління справами біля Києва, а саме – "будинком № 29", відомим як "дача Ющенка".

Пізніше пресслужба президента повідомила, що Зеленський продав свій будинок в Іванковичах Київської області та з сім’єю тимчасово переїхав до державної резиденції "Конча-Заспа".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 7-8 жовтня президент України Володимир Зеленський та його дружина Олена Зеленська відвідають з офіційним візитом Велику Британію.

1