Зеленський у США зустрінеться із Безосом та Ілоном Маском - Арестович

З мільярдерами президент має намір поговорити про "техногенний прорив"
Важливо
Зеленський у США зустрінеться із Безосом та Ілоном Маском - Арестович
Білий дім, США (Фото: getty images)
1 Вересня 2021, 18:22
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський у США після зустрічі з президентом Америки Джо Байденом має намір зустрітися з найбагатшими людьми світу - засновниками компаній SpaceX та Amazon Ілона Маском та Джефом Безосом.

Про це повідомив позаштатний радник голови Офісу президента України Олексій Арестович в інтерв'ю журналісту Роману Цимбалюку на його каналі у YouTube.

Уже після Байдена він (президент Зеленський. - Ред.) полетить до Каліфорнії. Зустрічатиметься з Безосом та Маском, наскільки я пам'ятаю. Там такі питання... техногенного прориву для України, участь в спільних проєктах, - сказав він.

Нагадаємо, українська делегація на чолі з президентом Зеленським вилетіла до США 30 серпня, а повернеться у неділю, 5 вересня.

За даними українського посольства у США, президент Зеленський під час візиту до Америки планує зустрітися із президентом США Джо Байденом, з очільниками ключових для українсько-американських відносин міністерств. Також у президента заплановані дві важливі публічні презентації для представників медіа, громадськості та інформаційно-аналітичних центрів.

Також Зеленський у США підпише три двосторонні документи про співпрацю. Документи стосуються оборонного партнерства, проєктів у галузі досліджень та космічної сфери.

Читайте також

1