Зеленський висловив співчуття родині військового, який загинув під Авдіївкою

Український боєць помер у лікарні
Зеленський висловив співчуття родині військового, який загинув під Авдіївкою
Володимир Зеленський (фото: УНІАН)
25 Листопада 2020, 16:24
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський висловив співчуття родині та друзям військового, який отримав тяжке поранення від кулі ворожого снайпера в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі, а згодом в лікарні помер.

Про це повідомила пресслужба президента.

Зеленський (досьє Володимира Зеленського) висловив співчуття сім'ї та друзям старшого солдата В’ячеслава Мінкіна, який загинув у вівторок, 24 листопада.

За його словами, цей тиждень приніс дуже трагічні новини, оскільки вчора помер генеральний директор КБ "Південне" Олександр Дегтярев, а у вечері стало відомо про смерть військового.

Надвечір прийшла звістка про те, що ворожий снайпер на Донбасі тяжко поранив нашого бійця – 31-річного В’ячеслава Мінкіна. На жаль, врятувати його не вдалося. Я щиро співчуваю родинам, які зазнали непоправних втрат, – зазначив президент.

Читайте також

Нагадаємо, що 24 листопада у передмісті Авдіївки внаслідок пострілу ворожого снайпера отримав вогнепальне поранення військовослужбовець Об’єднаних сил. Терміново для надання медичної допомоги важкопораненого українського захисника було доправлено до лікувального закладу, де за його життя боролися військові лікарі.

Того ж дня український військовослужбовець помер у лікарні.

Згодом стало відомо, що загинув фастівчанин, старший солдат В'ячеслав Мінкін, якому був 31 рік. Він був одружений, мав сина. 2019 року був нагороджений медаллю за участь в боях "Світлодарська дуга".

1