Зеленський вшанував пам’ять полеглих у Другій світовій війні

Від імені президента України було встановлено вінок до могили Невідомого солдата у Парку вічної слави у столиці
Зеленський вшанував пам’ять полеглих у Другій світовій війні
Вшанування пам’яті полеглих у Другій світовій війні (фото: ОП)
28 Жовтня 2020, 10:33
читать на русском
Сьогодні, 28 жовтня, 76-та річниця вигнання з України нацистських загарбників, тому Володимир Зеленський вшанував пам’ять полеглих у Другій світовій війні.

Про це повідомляє Офіс Президента у Facebook.

Україна завжди пам’ятатиме тих, хто віддав своє життя, звільняючи нашу землю від загарбників. За мир українці заплатили надзвичайно високу ціну, і найвищою шаною добрій пам’яті полеглих є наша з вами відданість справі збереження миру, – сказав глава держави.

Cвоєю чергою, від імені президента України (досье Володимира Зеленського) було встановлено вінок до могили Невідомого солдата у Парку вічної слави у столиці.

Читайте також

Нагадаємо, що 29 вересня президент України Володимир Зеленський вшанував пам’ять жертв трагедії Бабиного Яру в день 79-х роковин масових розстрілів мирного населення нацистами. Зеленський поклав квіти до пам’ятника "Громадянам і військовополоненим, розстріляним нацистами у Бабиному Яру". У церемонії вшанування також взяли участь голова Верховної Ради Дмитро Разумков, прем’єр-міністр Денис Шмигаль, керівник Офісу президента України Андрій Єрмак.

13 жовтня президент Володимир Зеленський та президент Республіки Польща Анджей Дуда з дружиною в Одесі вшанували пам'ять Президента Польщі у 2005-2010 роках Лєха Качинського, який загинув у авіакатастрофі у 2010 році.

1