Зеленський запровадив День територіальної оборони

Свято відзначатимуть в першу неділю жовтня
Зеленський запровадив День територіальної оборони
Президент Володимир Зеленський (фото: Офіс президента)
1 Жовтня 2020, 11:23
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський запровадив в Україні День територіальної оборони.
Про повідомляє пресслужба Офісу президента.

Зеленський поставив підпис в указі № 417/2020.

Враховуючи важливість територіальної оборони у забезпеченні обороноздатності та територіальної цілісності України, роль складових сектору безпеки й оборони та інших суб`єктів, що залучаються до виконання завдань територіальної оборони, а також з метою подальшого розвитку сучасних військових традицій глава держави запровадив День територіальної оборони України, - повідомили у пресслужбі.

Читайте також

Згідно з указом, День територіальної оборони України відзначатиметься щороку в першу неділю жовтня.

Сьогодні наша надважлива мета – досягти миру на Донбасі та зберегти територіальну цілісність України. Ми говоримо про це на кожній зустрічі з нашими міжнародними партнерами. Також ми робимо й будемо робити все задля зміцнення обороноздатності України, – уточнив президент.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський підписав указ, яким утворив в Україні Раду соціального розвитку регіонів. Відомо, що Рада створюється з метою забезпечення гарантій соціального захисту населення, доступності та якості соціальних послуг. Її очолить заступник керівника Офісу Президента України з питань соціальної політики та охорони здоров’я.

1