Згоден на поліграф: звільнений голова СБУ Харківської області хоче спростувати звинувачення

Дудін наголосив, що знає замовників свого звільнення
Згоден на поліграф: звільнений голова СБУ Харківської області хоче спростувати звинувачення
Роман Дудін / Фото: пресслужба СБУ Харківської області
30 Травня 2022, 19:03
читать на русском

Глава Харківського обласного управління Служби безпеки України Роман Дудін, якого напередодні звільнив президент Володимир Зеленський, вважає несправедливим таке рішення і згоден на поліграф, щоб спростувати звинувачення на його адресу.

Про це йдеться на його Facebook-сторінці.

Дудін наголосив, що знає замовників свого звільнення. Серед них є депутат, який, на думку чиновника, має відношення до ФСБ.

Якщо ця публіка вчора вилила на мене бруд, вважаю, що суспільство має знати своїх героїв (до речі, нагороджувати себе вони дуже люблять і приписувати собі те, до чого не мають відношення від слова зовсім). Я думаю, і Вам буде цікаво подивитися на губернатора, який зізнається в тому, що він не впливає на процеси в регіоні, на начальника поліції, який згоден домовлятися з окупантом і його заступником, що дає інтерв'ю у формі з краденою кепкою на голові, - зазначив Дудін.

Також ексглава СБУ Харківської області повідомив що найближчим часом надасть відео та аудіофайли щодо учасників зустрічі з президентом у Харкові.

Кожне таке повідомлення прошу вважати заявою про вчинення злочину, враховуючи колишню службу начальника поліції Харківщини в ДБР і його зв'язки в цій структурі заяви прошу передавати НАБУ. Що стосується кола місцевої політичної еліти силовиків і правоохоронців, які були запрошені на зустріч - заявляю, що вони до захисту міста і регіону фактично відношення не мали, використовуючи своє становище виключно для політичного піару, - заявив Дудін.

За його словами, Управління СБУ в Харківській області має найвищі результати діяльності серед інших структур: "Єдине, за що мене можна покарати з початку війни - це те, що я видав зброю людям. Разом з тим вважаю, що, якби я цього не зробив - Харків був би окупований".

Також у своїй публікації він детально виклав хронологію подій лютого і перших днів війни.

Нагадаємо, що 29 травня президент України Володимир Зеленський разом з главою ОП Андрієм Єрмаком та його заступником Кирилом Тимошенком приїхали до Харківської області.

1