Жінка у Запоріжжі намагалась викинути з вікна доньку - відео

Сусіди кажуть, що у жінки психічні розлади
Жінка у Запоріжжі намагалась викинути з вікна доньку - відео
Вікно Фото: dp.dsns.gov.ua
13 Вересня 2021, 20:34
читать на русском

13 вересня в Запоріжжі жінка ледь не викинула з вікна маленьку доньку.

Як повідомили очевидці, на проспекті Соборному, 232, у квартирі на третьому поверсі місцева мешканка поставила дитину на підвіконня і стала позаду неї, притримуючи дівчинку за руку.

Сусіди розповіли виданню "Субота-плюс", що свого часу через психічні розлади у жінки відбирали дитину і передавали на виховання батькові. А саму жінку лікували. Також стало відомо, що жінка вже намагалася викинути дитину з вікна. Але тоді в ситуацію втрутилися поліцейські й лікарі.

Це сталося у травні 2019 року.

Однак ситуація знову повторилася.

Видання "Форпост" пише, що 5-річна дівчинка стояла на підвіконні повністю відкритого вікна, а жінка стояла поруч і промовляла нерозбірливий текст. З’ясувалося, що згідно з рішенням суду, місцем проживання дитини має бути будинок батька, але матір дитини має право на спілкування з нею один раз на тиждень та другий день - за письмовою домовленістю з батьком. І саме вчора 46-річна жінка забрала доньку до себе додому.

У поліції повідомили, що наразі служба у справах дітей передала дитину батьку. А жінку, яка має психічний розлад, медики відправили до Запорізької обласної клінічної психіатричної лікарні.

За даним фактом Запорізьке районне управління поліції проводить перевірку.

Нагадаємо, у Дніпрі 39-річна матір вирішила покінчити життя самогубством та вколола сильнодіючі ліки собі та своєму сину віком 1 рік 7 місяців.

Читайте також