Жінка з коханцем використовували дітей для створення порнографії - відео

Порноконтент "закохані" продавали за кордон
Жінка з коханцем використовували дітей для створення порнографії - відео
Обшуки у будинку родини, яка гвалтувала дітей Фото: npu.gov.ua
28 Січня 2022, 06:07
читать на русском

У Києві затримали жінку та її коханця, які змушували дітей зніматися у порнографічних відео.

Як повідомили у поліції, про факт знущання з дітей правоохоронні органи України дізналися від силовиків Австралії.

Виявилося, що 34-річна жінка та її 35-річний співмешканець розбещували та ґвалтували її малолітніх дітей, до того ж знімали все це на відео, яке потім продавали.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що ґвалтування та розбещення відбувалось з 2018 року та в різний час доби, - йдеться у повідомленні.

У будинку подружжя правоохоронці провели обшуки. Було вилучено відеофайли, банківські картки, мобільні телефони, комп’ютерна техніка, особисті речі фігурантів, які вони використовували для створення порнографічних матеріалів. Все направлено на експертизу.

За розбещення та ґвалтування дітей їхній матері та її співмешканцю може загрожувати від 10 до 15 років позбавлення волі.

Обшуки у будинку родини, яка гвалтувала дітей Фото: npu.gov.ua

Жертв насилля, якими виявилися 14-ічний хлопчик та його 13-річна сестра (вони проживали на території Кіровоградської області) направлено до соціальної служби у справах неповнолітніх. Наразі з ними працюють психологи.

Нагадаємо, мешканка Черкаської області виготовляла світлини та відеоматеріали порнографічного змісту за участю двох доньок - 6 та 8 років.

Читайте також

1