Жіночий монастир згорів у Хмельницькій області - відео

Жертв та постраждалих внаслідок пожежі немає
Жіночий монастир згорів у Хмельницькій області - відео
Ліквідація пожежі Фото: ДСНС України
3 Січня 2021, 14:03
читать на русском

У Хмельницькій області рятувальники загасили пожежу на території жіночого монастиря.

Як повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій України, другого січня о 15:07 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу однієї з будівель жіночого монастиря Святого Великого Благовiрного Князя Олександра Невського, що в с. Черніївка Полонського району.

На час прибуття перших підрозділів горіла допоміжна господарча споруда на площі близько 100 кв. м. Вогонь швидко поширювався, існувала загроза перекидання вогню на сусідні господарчі та основні будівлі монастирю, - розповіли рятувальники.

Читайте також

Вогонь вдалося приборкати, не дозволивши йому розповсюдитись на більшу площу чи перекинутись на інші будівлі. Пожежу загасили менш ніж за годину.

Ліквідація пожежі

Ліквідація пожежі Фото: ДСНС України

Ймовірна причина загоряння - порушення правил експлуатації пічного опалення.


Всього для ліквідації пожежі було залучено: 16 осіб особового складу та чотири одиниці пожежно-рятувальної техніки. Нещасних випадків на пожежі не було.

Нагадаємо, першого січня у Хмельницькій області вогнеборці ліквідували пожежу двох вантажівок та не допустили розповсюдження вогню на поруч розташовану автотехніку. На момент прибуття бійців ДСНС, обидві кабіни вантажівок були повністю охоплені вогнем.

1