Злодія в законі з санкційного списку РНБО затримали на Кіровоградщині - відео

"Армен Хохол" перебував у міжнародному розшуку
Злодія в законі з санкційного списку РНБО затримали на Кіровоградщині - відео
Затримання, арешт Фото: Depositphotos
19 Червня 2022, 09:01
читать на русском

У Кіровоградській області спіймали "злодія в законі" на прізвисько "Амрен Хохол", який перебував у міжнародному розшуку.

Як повідомили у Національній поліції, він перебував на території України в статусі "особи підвищеного злочинного впливу".

17 червня оперативники управління стратегічних розслідувань в Кіровоградській області та слідчі обласної поліції затримали злочинця.

Затримання відбувалося за силової підтримки спецпризначенців підрозділу поліції особливого призначення:

У поліції кажуть, що "Армен Хохол" організував та контролював діяльність злочинних груп, які вчиняють тяжкі та особливо тяжкі злочини насильницького та майнового характеру.

Свій особливий статус у кримінальному світі він отримав у 2011 році у москві.

Зловмисник переховувався від слідства, тож його було оголошено у міжнародний розшук ще рік тому. Крім того, щодо нього були запровадженні санкції РНБО.

Армен Хохол

Довідково: злодій у законі "Армен Хохол" - справжнє ім'я Армен Хачатрян, народився 1977 року у Кіровоградській області. 17 травня 2021 року йому було оголошено про підозру в створенні організованої злочинної організації (ч.1 ст.255 КК України). Зник 19 травня 2021 року.

Нагадаємо, у березні Служба безпеки України затримала п'ятьох російських колаборантів та підсанкційного "злодія в законі". Інформатори ворога були затримані співробітниками СБУ на Донеччині та Закарпатті.