ЗМІ повідомили, хто організував скандальну "голу" фотосесію в Дубаї

За порушення суспільної моралі під час цієї фотосесії заарештували 12 українок
ЗМІ повідомили, хто  організував скандальну "голу" фотосесію в Дубаї
Мечеть в ОАЕ (фото: Pexels)
8 Квітня 2021, 01:00
читать на русском

В Дубаї (ОАЕ) за скандальну "голу" фотосесію затримали організатора дійства - киянина Віталія Гречина.

Про це повідомляють деякі українські ЗМІ.

За інформацією журналістів, 40-річний Віталій Гречин - мешканець Києва і громадянин США. До Америки Гречин з батьками переїхав у 10 років Там він здобув дві вищі освіти (з фінансів і кадрової психології), працював в казначействі "Форда" і навіть служив в американській армії. Потім Гречин повернувся в Україну, де служив при Американському посольстві в Києві.

Кар'єра Гречина надрізноманітна: від інвестицій до продюсерства еротичного контенту.

Зокрема Гречин стверджував, що співпрацює з американським посольством в проєкті з будівництва дипломатичного містечка для американців в Україні. Однак жодного містечка так досі ніхто і не збудував.

Також Гречин розповідав про знайомство з Бараком Обамою, і навіть фінансування його передвиборчої кампанії в США, представлявся фінансовим радником Демократичної партії США і хизувався фото з Обамою.

Про участь Гречина в зніманнях еротичних фотосесій стало відомо після появи скандального відео за участі покерного гравця Дена Кейтса у 2019 році, коли в мережу потрапили кадри вечірки в стилі Playboy за участі Кейтса і напівголих дівчат в масках.

Також ходять чутки, що Гречин організовує пікантні вечірки для українських депутатів, де присутні дівчата з "ескорту" Гречина. Він завжди прагне оточувати себе великою кількістю дівчат модельної зовнішності і всіляко демонструє це в соцмережах. На його сторінці у Facebook є багато відвертих спільних фото з напівоголеними і навіть зовсім голими дівчатами: на яхті, на рибалці, на пляжі.


Контекст. Днями у Дубаї затримали десятки голих дівчат, які знімалися у відеоролику. Вони позували на балконі висотної будівлі в курортному районі Дубай Марина. Серед затриманих виявилося 12 українок. Заарештованим у Дубаї дівчатам загрожують штрафи і депортація з ОАЕ.