Знайдений на Кіпрі нардеп Холодов пояснив, чому складає повноваження

За словами парламентарія, "в його родину прийшла хвороба"
Знайдений на Кіпрі нардеп Холодов пояснив, чому складає повноваження
Андрій Холодов
2 Серпня 2023, 15:44
читать на русском

Народний депутат Андрій Холодов надіслав фракції "Слуги народу" звернення, у якому пояснив, чому складає свої повноваження.

Текст звернення оприлюднила в телеграмі речниця партії Юлія Палійчук.

Холодов пояснив, що в його родину прийшла хвороба, тому він надалі не може "суміщати обов'язки глави сім'ї, займатись лікуванням дружини, дитини та одночасно бути присутнім на всіх засіданнях Верховної Ради".

"Тому я прийняв рішення скласти повноваження народного депутата, щоб моє місце зайняла людина, яка може цілком присвятити себе цій роботі", – написав нардеп.

Він закликав колег підтримати в сесійній залі його заяву про складання депутатських повноважень.

Нагадаємо, кілька днів тому журналісти "Схем" оприлюднили власне розслідування про Холодова. Вони стверджували, що нардеп виїхав з України ще у січні 2023 року і з того часу не повертався.

У "Схемах" уточнювали, що Холодов перебуває зі своєю родиною за кордоном, у тому числі на Кіпрі, де має сімейний маєток.

Також журналісти з’ясували, що за кордоном родина Холодова розбудовує бізнес. Наприкінці грудня 2022-го року дружина нардепа Катерина Шаховська придбала частку у салоні краси LA SALUTE Sport&Beauty у Відні.

За інформацією журналістів, Шаховська позиціонує себе як дизайнерка одягу та є кумою Оксани Марченко – дружини кума Путіна Віктора Медведчука.

Читайте також

1