Знайшли тіло чоловіка, який разом з дітьми потонув на Київському водосховищі

Із сім'ї з чотирьох людей внаслідок інциденту вижила лише жінка
Знайшли тіло чоловіка, який разом з дітьми потонув на Київському водосховищі
Фото: ДСНС
24 Червня 2021, 15:44
читать на русском

В акваторії Київського водосховища, поблизу села Лебедівка (Київська область) знайдено тіло чоловіка, який втопився разом зі своїми малолітніми доньками.

Чоловік разом із дітьми та дружиною плавали на Київському водосховищі на надувному матраці. Їх віднесло далеко від берега і вони впали у воду. Жінку вдалося врятувати, а двоє дітей втопилися. Тіло загиблого шукали чотири дні.

24 червня о 14-30 в акваторії Київського водосховища, поблизу с. Лебедівка, Вишгородського району, місцевим населенням знайдено тіло чоловіка, пошуки якого тривали чотири доби, - розповіли рятувальники.

Нагадаємо, 20 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в акваторії Київського водосховища, ймовірно, потонули троє осіб: батько 1985 року народження та дві дитини 2011 та 2017 років народження.

Одну дівчинку з води дістали місцеві мешканці та передали медикам, але, на жаль, дорогою у лікарню дитина померла. Тіло іншої дівчинки було знайдено 23 червня на відстані понад 10 кілометрів від місця зникнення, поблизу села Козаровичі. Пошуки чоловіка продовжувалися до сьогоднішнього дня.

Читайте також