Знеструмлено 173 населених пункти у трьох областях України

Постраждали Київська, Житомирська та Чернівецька області
Важливо
Знеструмлено 173 населених пункти у трьох областях України
Ожеледиця, погодні умови Фото: Bogdan Skokliev у Facebook
11 Грудня 2020, 08:24
читать на русском

Негода лишила без електропостачання 173 населених пункти у трьох областях України.

Як повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій України (ДСНС), від негоди найбільше постраждали Київська, Житомирська та Чернівецька області.

Станом на 7:00 11 грудня внаслідок ускладнення погодних умов (дощ, мокрий сніг, пориви вітру) через спрацювання системи захисту ліній електропередач знеструмлено 173 населених пункти у 3 областях, а саме: Київська – 79, Житомирська – 58, Чернівецька - 36, - йдеться у повідомленні ДСНС.

Читайте також

Зазначається, що до відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.

Державна служба з надзвичайних ситуацій України також повідомила, що після учорашнього льодяного дощу на дороги було виведено спецтранспорт.

Станом на 7:00 11 грудня за інформацією Служби автомобільних доріг транспортне сполучення на автошляхах державного та місцевого значення країни забезпечено. Обмежень руху немає, - повідомляють у ДСНС.

Для забезпечення проїзду від Служби автомобільних доріг залучено 1 тис. 183 працівники та 808 одиниць техніки. Підрозділами ДСНС проведено буксирування 13 одиниць автотранспортних засобів (надано допомогу 29 громадянам). Від ДСНС залучалось 29 чоловік особового складу та 12 одиниць техніки.

Читайте також

Нагадаємо, по обіді 10 грудня Україну накрив льодяний дощ. Дороги перетворилися на ковзанки. У зв'язку з погіршенням погодних умов у Київській, Житомирській, Хмельницькій та Тернопільській областях тимчасово обмежували рух на дорогах загального значення.

Через погіршення погодних умов збільшилась кількість ДТП на дорогах.

1