Знову обстріляли Донеччину та Луганщину: орки поранили трьох дітей (фото)

Чоловіка з Донеччини госпіталізували з черепно-мозковою травмою
Знову обстріляли Донеччину та Луганщину: орки поранили трьох дітей (фото)
Обстріл Донеччини, фото Кириленко
30 Квітня 2022, 16:25
читать на русском

Російські окупанти обстріляли житловий квартал Добропілля у Донецькій області, в результаті чого поранення отримали семеро людей, серед яких троє дітей.

Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко в Telegram.

Сьогодні під ударом житловий квартал Добропілля — поранено семеро людей, у тому числі три дитини, пошкоджено щонайменше шість будинків та одне нежитлове приміщення, - сказав Павло Кириленко.

Він зазначив, що вночі окупанти завдали авіаудару по школі у Привіллі Черкаської громади. Також пошкодження зазнали сусідні будинки.

За повідомлення ДСНС, у Добропіллі поранено двох дітей 2015 року народження та одного 2017.

 Чоловік 1973 року народження отримав черепно-мозкову травму. Наразі він госпіталізований до хірургічного відділення Добропільської лікарні інтенсивного лікування. Решта травмованих проходять амбулаторне лікування, - йшлося в повідомленні.

Своєю чергою голова Луганської ОВА Сергій Гайдай заявив, що орки зруйнували школу та багатоквартирний будинок в Комишувасі в Попаснянській громаді.

Один із снарядів потрапив у школу. Зруйновано будівлю сільради. Також зафіксовано влучання у двохповерховий будинок, де ще не евакуювалися двоє жителів. Інформацію щодо жертв уточнюємо. Загалом в населеному пункті залишилися близько 100 осіб, - пояснив Сергій Гайдай.

Нагадаємо, за минулу добу, 29 квітня, російські окупанти обстріляли 12 населених пунктів Донецької області, в результаті чого є загиблі та поранені, серед них - дитина.

Читайте також