Zoom знімить 40-хвилинне обмеження на новорічні та різдвяні свята

Обмеження зникне автоматично
Zoom знімить 40-хвилинне обмеження на новорічні та різдвяні свята
Zoom (фото: з відкритих джерел)
18 Грудня 2020, 22:07
Сервіс для відеоконференцій Zoom зніме 40-хвилинне обмеження на новорічні та різдвяні свята і зробить безкоштовний ліміт відеозв'язку.

Про це повідомляє пресслужба сервісу.

COVID-19 змінив спосіб життя, роботи та святкування у 2020 році. І як і все інше цього року, сезон свят виглядає не так. На знак вдячності нашим користувачам у надзвичайний час ми скасували 40-хвилинне обмеження на безкоштовні облікові записи Zoom, — наголосили у сервісі.

Безлімітні дзвінки будуть доступними з 17 до 19 грудня, з 23 до 26 грудня, а також з 30 грудня до 2 січня. Обмеження зніматимуть о 10 годині ранку, а повертатимуть о 6 годині ранку.

Читайте також

У компанії наголосили, що користувачам не потрібно нічого активувати, щоб зняти ліміт. Він зникне автоматично.

Зазвичай у Zoom існує обмеження для безкоштовних облікових записів. Вони не можуть здійснювати відеодзвінки, які тривають довше 40 хвилин. Така функція доступна лише для платних користувачів.

Нагадаємо, що згідно з новим рішенням Євросоюзу Facebook та YouTube видалятимуть контент з терористичним вмістом протягом години.

Зазначається, що інакше соціальні платформи чекають штрафи – згідно з новою угодою, досягнутою 10 грудня Європейським парламентом, країнами Євросоюзу та Європейською комісією.