ЗСУ пішли у контрнаступ та відбили три населених пункти на Харківщині

За ці населені пункти тривали запеклі бої
Головне
ЗСУ пішли у контрнаступ та відбили три населених пункти на Харківщині
Українські військові, ЗСУ / Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua
23 Квітня 2022, 12:47
читать на русском

Збройні сили України вибили російських окупантів з трьох населених пунктів у Харківській області - Безруки, Слатіне та Прудянка.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

За його словами, українські захисники на передовій здійснили успішний контрнаступ вранці 22 квітня та розпочали наступальні операції на ворога. Протягом дня там тривали запеклі бої.

Наші підрозділи вибили російські війська з населених пунктів: Безруки, Слатіне, Прудянка Дергачівського району та закріпилися на позиціях, - зазначив Синєгубов.

Голова Харківської ОВА наголосив, що українські захисники продовжують тримати оборонні рубежі на Ізюмському напрямку.

Своєю чергою російські військові продовжують обстрілювати цивільну інфраструктуру Харкова та області. Лише за минулу добу було завдано 56 ударів, у результаті яких 2 людей загинули і 19 отримали поранення.

Тому влада області вирішила продовжити комендантську годину на Великдень із 19:00 до 5 години ранку. При цьому нічних богослужінь не буде, аби не наражати людей на небезпеку.

Нагадаємо, що російські військові йдуть у наступ вздовж всієї лінії зіткнення на Донецькому напрямку. В районі Ізюму на Харківщині діють підрозділи 64-ї окремої мотострілецької бригади, яка брала активну участь у катуваннях та вбивства мирного населення в Бучі.

Читайте також

1