Битва за Донбас розпочалася: Україна не віддасть свої території - Зеленський

Орки планують захопити Донецьку та Луганську області до Великодня
Головне
Битва за Донбас розпочалася: Україна не віддасть свої території - Зеленський
Війна в Україні Фото: @ArmedForcesUkr
19 Квітня 2022, 08:16
читать на русском

Орки розпочали битву за Донбас, проте Україна боротиметься, захищатиметься та не віддасть свої території.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський заявив під час відеозвернення.

Зараз вже можна констатувати, що російські війська розпочали битву за Донбас, до якої давно готувались. Дуже значна частина всієї російської армії зараз сконцентрована для цього наступу. Скільки б туди не зганяли російських військових, ми будемо боротись. Ми будемо захищатись. Ми будемо це робити щоденно. Нічого українського не віддамо, а чужого – нам не потрібно, - сказав Володимир Зеленський.

Він зазначив, що останнім часом окупанти більше атакують Схід країни, вони шукають слабкі місця в обороні країни, що знайти та зайти туди основними силами. Російським генералам потрібно бути обережними, оскільки в Україні вже полягло багато російських солдатів.

Втім, хай не сподіваються, що це їм допоможе. Це питання тільки часу – коли вся територія нашої держави буде звільнена, - наголосив Зеленський.

Своєю чергою секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що окупанти хочуть завоювати Донецьку та Луганську області до Великодня.

Нагадаємо, що заступниця міністра оборони Ганна Маляр вважає, що росія не полишає планів захопити всю територію України. Агресор використовує будь-який момент, аби зібратися з силами, перегрупувати війська та продовжити наступ.

Читайте також

1