ЗСУ проведуть масштабні навчання з отриманою від іноземних партнерів зброєю

Навчання проходитимуть паралельно до російсько-білоруського збору "Союзна рішучість-2022"
ЗСУ проведуть масштабні навчання з отриманою від іноземних партнерів зброєю
Військові Фото: https://www.facebook.com/pressjfo.news
8 Лютого 2022, 18:50
читать на русском

Збройні сили України з 10 до 20 лютого проведуть навчання, на яких випробують можливості українських "Байрактарів", "Джавелінів" і переносних протитанкових ракетних комплексів NLAW, які Україна отримала від Великої Британії.

Про це повідомив міністр оборони України Олексій Резніков в ефірі телеканалу ICTV.

Навчання планують провести у декількох регіонах України. Серед них – Рівненська, Волинська, Житомирська, Миколаївська області.

Це Рівне, Ковель, Овруч, Широкий Лан, Олешківські піски, Чугуїв, Чернігів, Одеса – це тільки полігон. А ще будуть окремі майданчики та місця, де якраз з 10 до 20 лютого відбуватимуться навчання Збройних сил України, – заявив Резніков.

Рєзніков додав, що у нього відбулася бесіда з секретарем з питань оборони Великобританії, з яким обговорили перспективи подальшої військової допомоги Україні, яка включає нові постачання зброї та комунікації.

Нагадаємо, у Львівській області розпочались військові навчання із застосування нового протитанкового ракетного комплексу NLAW, яке передала Велика Британія. Навчання проводять інструктори британської місії Orbital.

1