ЗСУ вже майже за 20 кілометрів від Херсона, - Арестович

Жодного референдуму окупанти не проведуть на Херсонщині
ЗСУ вже майже за 20 кілометрів від Херсона, - Арестович
Збройні сили України, ЗСУ / Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua
9 Червня 2022, 11:18
читать на русском

Радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович заявив, що українські захисники вже підійшли на відстань за 20 км до Херсона.

Про це Арестович сказав у розмові з російським правозахисником Марком Фейгіним 8 червня.

За його словами, Росія намагається створити картинку про боєздатність своєї армії і про те, що "операція" відбувається повільно, але ЗСУ всі задачі виконають.

Радник глави ОП наголосив, що окупанти створюють віртуальну бульбашку, в якій російська армія дієздатна. Реальна картинка зовсім інша.

При цьому росіяни підтримують наративи: "Все одно послідовно "повертає" території. "Операція" йде повільно, тому що ми такі добрі. Але ми всі свої задачі виконаємо своєчасно". Арестович наголосив, що окупанти хочуть показати, що опір марний.

У мене запитання. Ви, гаврики кремлівські, який нахрін референдум, якщо українські Збройні сили за 20 кілометрів від Херсона майже? Це створення віртуальної реальності. А як же інакше пояснювати, що гуркіт боїв уже в Херсоні чутно якби по наближенню? Який референдум, вибачте, в цих умовах? Це ж іще нічого не під’їхало, немає ніякої західної допомоги, – наголосив Арестович.

Нагадаємо, що радник керівника Офісу президента Олексій Арестович вважає, що вже наприкінці липня або на початку серпня українські захисники повною мірою перейдуть в контрнаступ.