ЗСУ звільнили від окупантів два населених пункти у Херсонській області

Рашистів вибили з Андріївки та Лозового
Важливо
ЗСУ звільнили від окупантів два населених пункти у Херсонській області
Херсон – це Україна https://t.me/Pravda_Gerashchenko
27 Липня 2022, 09:31
читать на русском

Збройні сили України звільнили від російських окупантів два населених пункти у Херсонській області.

Про це повідомляє Оперативне командування "Південь".

Зазначається, що українські військові вразили опорні пункти ворога в районі Андріївки та зачистили село від окупантів. Також захисники звільнили Лозове, де змогли закріпити свої позиції.

Нашою авіацією завдано чотири удари по ворогу із застосуванням літаків штурмової авіації, бомбардувальників та гелікоптерів. Уражено чотири опорних пункти ворога в районі Андріївки, Білогірки і Благодатного. Таким чином, Андріївку звільнено і остаточно зачищено від російських окупаційних військ. Як і Лозове, де наші війська кількома днями раніше надійно закріпили свої позиції, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що радник керівника Офісу президента Олексій Арестович заявив, що ЗСУ створюють умови для "просідання" бойових можливостей російських військових у тимчасово захопленій ними частині Херсонської області.

Днями депутат Херсонської облради та радник голови Обласної військової адміністрації Сергій Хлань заявив, що на Херсонщині вже настав переломний момент, а регіон можуть звільнити від російських окупантів до вересня.

1