Зупинено прийом заяв на отримання грошової допомоги від міжнародних організацій

Українці подали аже понад 10 мільйонів заявок на виплати
Головне
Зупинено прийом заяв на отримання грошової допомоги від міжнародних організацій
Купюри, гривня Фото: УНІАН
28 Вересня 2022, 17:31
читать на русском

Тимчасово припиняється збір заявок на платформі єДопомога щодо виплат допомоги українським біженцям та переселенцям від міжнародних організацій.

Як повідомляє Мінсоцполітики, прийом заяв на виплати призупинено задля детального їх опрацювання та передачі за запитом до міжнародних спонсорів.

Прийом заявок буде відновлено після підтвердження готовності фінансової підтримки зі сторони міжнародних організацій, - кажуть у відомстві.

Зазначається, що для заявників, що допустили помилку у раніше поданих заявках, залишається можливість переподати заяву через платформу єДопомога. Для цього потрібно натиснути “Перевірити статус заявки”, заповнити персональні дані та перевірити статус - за потреби натиснути “Відізвати та подати нову заявку”.

Нагадуємо, рішення щодо надання допомоги відповідній категорії населення та сум виплат приймають міжнародні організації. Пріоритетними є незахищені верстви населення, що мають соціальні статуси такі як: особа з інвалідністю, пенсіонер, одинока мати або батько, багатодітна сім’я, отримувач допомоги малозабезпеченим сім’ям зокрема з числа внутрішньо переміщених осіб.