Зустріч Зеленського та путіна може статися до кінця квітня - турецький міністр

Офіційна Анкара докладає зусиль для організації перемовин
Головне
Зустріч Зеленського та путіна може статися до кінця квітня - турецький міністр
Зустріч Зеленського та Ердогана Фото: Офіс президента
27 Квітня 2022, 13:38
читать на русском

Президенти України та росії Володимир Зеленський та владімір путін вже найближчими днями зможуть провести зустріч та обговорити шляхи припинення війни.

Про це заявив міністр оборони Туреччини Хулусі Акар, пише місцеве видання Anadolu.

Він нагадав, що з пропозицією провести перемовини лідерів двох країн неодноразово виступав президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган.

Щодо Туреччини - з самого початку наш президент зайняв позицію на міністерському рівні. На початку кризи ми провели дуже серйозні та всебічні дослідження, щоб запобігти війні та забезпечити припинення вогню якомога швидше... Наш президент багато разів зустрічається з паном Путіним і паном Зеленським. Хоча є певні труднощі, ми сподіваємося, що з пропозиціями нашого президента, можливо, вдасться двом лідерам зібратися найближчими днями, - сказав міністр.

Він нагадав, що Туреччини раніше запропонувала посередництво для організації такої зустрічі.

Нагадаємо, росія підтвердила те, що документи достатньо допрацьовані аби провести зустріч президента України Володимира Зеленського та президента росії володимира путіна. Своєю чергою президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган підтвердив, що готовий організувати зустріч.

Читайте також

1