Секретар РНБО сказав, чи введуть в Україні повний локдаун

Данілов анонсував локальні карантинні обмеження
Головне
Секретар РНБО сказав, чи введуть в Україні повний локдаун
Олексій Данілов (фото: УНІАН)
25 Жовтня 2021, 11:11
читать на русском

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов вважає, що локдауну в Україні не буде, однак територіальні обмеження посилюватимуться.

В інтерв'ю "РБК-Україна" секретар РНБО зазначив:

Ми поки не бачимо того, що локдаун буде вводитися. Територіально будуть певні обмеження. Володимир Олександрович (досьє Зеленського) щопонеділка проводить великий селектор з цього питання. Там, повірте, неприємні розмови відбуваються, без сорому у виразах. Тому що дуже багато хто дійсно не допрацьовує в цьому питанні. Але ще раз кажу, відповідальність громадян за своє життя і здоров'я повинна бути зведена в абсолют. І це стосується не тільки COVID, ми можемо масу наводити прикладів.

Данілов також спрогнозував, коли закінчиться пандемія коронавірусу.

Світ вважає, що вона закінчиться до наступного літа. Є питання, які штами будуть з'являтися, і як це все буде відбуватися, - зазначив секретар РНБО.

Нагадаємо, раніше секретар Ради національної безпеки і оборони (Олексій Данілов - досьє) заявляв, що в Україні з кожним днем погіршується ситуація з коронавірусом. Відтак, країна входить в пік COVID-19, а кількість жертв може перевалити за тисячу осіб щодня.

Читайте також

1