2023-го перемагатимуть сміливі, активні та передбачливі: гороскоп для всіх знаків зодіаку

Для представників багатьох знаків зодіаку рік обіцяє стати щасливим та прибутковим
Ексклюзив
2023-го перемагатимуть сміливі, активні та передбачливі: гороскоп для всіх знаків зодіаку
1 Січня 2023, 21:28
читать на русском

До чого готуватися представникам знаків Зодіакального кола в Новому році? Подаємо поради астропсихологів, як поводитися в різних сферах життя і в  різних обставинах упродовж 2023 року.

ОВЕН

2023-го Овни зможуть сміливо здійснювати свої бажання і безупину втілювати в життя свої амбіції. Рік  буде  доволі складним, та все ж винагородить працелюбних Овнів. Хоча  Овнам слід підтримувати баланс між важкою працею та вмінням відпочивати й отримувати від цього задоволення. У справах це буде значущий рік, нарешті ви зможете отримати безліч можливостей. Активність і прагнення проявити себе обов'язково будуть винагороджені.

Перша половина року буде насичена шасливими подіями в особистому житті. Багато хто з Овнів офіційно оформить свої стосунки або зустріне ідеального партнера.

Від середини літа й до кінця року на особисте життя часу не вистачатиме, тож скористайтеся сприятливим початком 2023-го року, щоби навести лад у любовній сфері та отримати психологічний комфорт.

Не забувайте про здоров’я. На початку року дошкулятимуть горло й легкі застуди.

Узимку важливо берегтися та уникати самолікування. До кінця весни в Овнів зросте імунітет, виникне приплив сил. Дуже важливо вести правильний спосіб життя, більше займатися спортом. Улітку слід менше бувати на сонці: існує ризик теплового удару. Наприкінці 2023-го уникайте переїдання, аби не отримати проблеми із зайвою вагою.

ТЕЛЕЦЬ

Тельцям 2023 року доведеться зіткнутися з фінансовими труднощами, на роботі можлива криза стосунків.  Неприємностей можна уникнути: у життя Тельців можуть повернутися давні друзі, які допомождуть вийти з важкої ситуації. Важко буде з пошуками нової роботи, не поспішайте звільнятися зі старої. Можливі відмови у співпраці, затримки у фінансових розрахунках.

Натомість від середини травня до кінця 2023 року Тельців нестиме потік удачі, Якщо вони спроможуться в нього потрапити, можливе кар'єрне зростання та збільшення доходів.

На початку року обставини не надто сприяють романтиці та коханню, відчуваються перешкоди для зустрічей, хоча друга половина року буде більш яскравою й принесе багато щасливих моментів.

Від 16 травня на цілий рік у Тельців починається щасливий період, коли більшість проблем в особистих стосунках зникає. Сприятливий період для шлюбу чи початку проживання разом, можна планувати поповнення в родині.

На початку року Тельці можуть відчувати втомлюваність, буде складно змусити себе до занять спортом. Можливі проблеми з імунітетом і надмірною вагою, які відчуються вже навесні. Реагувати на це слід негайно: прогулянки, фізичні навантаження, режим харчування. Відпустку можна планувати від серпня до жовтня.  Краще вибрати активний відлпочинок, щоби до кінця року повернутися в тонус і уникнути хронічних недуг.

БЛИЗНЮКИ

Рік Чорного Водяного Кролика особливо вдало відіб’ється на справах Близнюків: можна сміливо братися за різні авантюри й бути певними в успіхові. Близнюки зможуть швидко реалізуватися в новій сфері і кардинально покращити своє життя.

Зірки обіцяють Близнюкам надзвичайну удачу 2023-го, тож настає час "брати бика за роги". Сміливі Близнюки зловлять своє щастя, боязким доведеться очікувати на кращі часи. Запускаючи невелику справу чи проєкт, вже до осені 2023 року можна досягти задовільних результатів.

До початку літа – найкращий період для покращення стосунків та побудови спільних планів на майбутнє. Не відкладайте на другу половину року серйозні розмови з партнером,– і тоді особисте життя вас цілком задовільнятиме. Улітку ймовірні важливі події, які значно вплинуть на любовні справи та партнерські стосунки. Наявний шлюб може піддаватися випробуванням, працюйте над особистими стосунками заздалегідь, якщо хочете зберегти їх.

Узимку Близнюкам дошкулятимуть загострення хронічних недуг, біль у суглобах. Вже на початку року важливо приділити увагу здоров’ю, не нехтувати порадами лікарів, відмовитися від спиртного й налагодити режим харчування.

Улітку проблеми зі здоров’ям можуть  повернутися, та коли вести правильний спосіб життя, імунітет Близнюків витримає. До кінця 2023-го хвороби відступлять

РАК

2023 рік для Раків – ідеальний час для підсумків і подальшого розвитку. Рік Кролика може стати етапом в їхньому житті: модна переїхати на нову квартиру, до іншого міста, а також багато подорожувати.

Упродовж року прокидається ваше творче начало, виникають сприятливі можливості для розширення й розвитку. Гармонійно розподіляється навантаження на роботі та обов'язки стосовно інших людей. Часу вистачає на все, і ви без особливого напруження досягаєте бажаного.

У справах любовних Ракам не буде рівних: зірки налаштовані на те, щоби стосунки цього знаку розвивалися рівно й без зайвих драм. Щасливий рік для романтики та сімейного життя: все задумане здійсниться і в цьому допоможе кохана людина. Якщо такої ще немає, вона має з’явитися упродовж 2023-го. Ваше особисте життя вийде на зовсім новий, більш яскравий рівень. Партнер готовий рухатися вам назустріч, підтримувати ващі ініціативи. Сприйятливі тенденції перейдуть до 2024 року.

Для Раків на 2023 рік не прогнозується серйозних проблем зі здоров’ям. Натомість існує чудова можливість зайнятися собою. Не зайве відвідати стоматолога, привести власну усмішку до ладу. Рекомендуються медитації, йога, спасалони та басейни. Відпочивати варто біля моря в теплому кліматі.

ЛЕВ

У рік Чорного Водяного Кролика Левам слід обережніше добирати слова: зайві конфлікти можуть призвести до розривів стосунків чи проблем на роботі. Представникам цього знаку варто попрацювати над своїми емоціями. Навіть відвідини психолога можуть стати хорошою інвестицією в майбутнє. Тримати себе під контролем допоможуть кохана людина чи друзі. Левам важливо приділяти увагу своїм найближчим, а ті віддячать за турботу сторицею.

Від березня ви почуватиметеся вільнішими та побачите нові шляхи для розкриття своїх талантів і здібностей. У професійній сфері справи розвиваються успішно, зовнішні обмеження зникають.

Відносно спокійний рік у любовній сфері, за винятком літнього періоду. Ваша привабливість збільшиться, певні люди з вашого минулого вплинуть на розвиток ваших справ. Зверність увагу на тих, що поруч – на колегі по роборті чи ділового партнера. А може, той, кого ви вважали просто другом чи знайомим і є ваша доля. Прагнення високого доволі часто заважає простому людському щастю.

Узимку Леви можуть відчувати нестачу енергії та занепад сил. Особливо уважними в зимові місяці варто були людям, які мають діабет чи проблеми з травним трактом. Улітку, враховуючи ймовірні лінощі та небажання жити активно, рекомендується займатися легким спортом, скажімо, йогою чи фітнесом. Обережно з волоссям: воно може потерпати від нестачі потрібних вітамінів та мікроелементів. Не  виключений біль в суглобах. Якщо вчасно звернути ся до лікаря й стежити за своїм здоров’ям, до кінця року все може налагодитися.

ДІВА

2023-го Діви зможуть змінити діяльність і покращити фінансове становище. Непересічні здібності Дів допоможуть на новому місці й сприятимуть подальшому підвищенню.

Не забувайте про родину: Дівам варто проводити більше часу разом з найближчими. На початку року ймовірна сімейна подорож із безліччю задоволення й зміцнненням родинних звязків.

Початок року доволі напружений, тож набирайтеся терпіння. Влітку вам усміхнеться удача. Справи йтимуть найкращим чином і завершуватимуться успішно.

Повільний розвиток стосунків на початку року може спричинити поганий настрій чи сумніви у виборі партнера. Хоча не турбуйтеся передчасно: друга половина року більш сприятлива для особистого життя, ніж перша.

Улітку Діви, які прагнуть створити родину, народити дітей, мати власне житло, звити своє кубельце, ймовірно зможуть це зробити. Можливий і шлюб "за розрахунком", з кар’єрних міркувань, з бажання "вибитися в люди".

На січень-лютий у Дів не очікується проблем зі здоров’ям. Та навесні через нестачу вітамінів можуть початися легкі запаморочення й проявитися занепад сил. Рекомендується більше бувати на свіжому повітрі, уникати самолікування. Наприкінці літа у Дів можуть загостритися хронічні недуги. Найкраще лікування – відпочинок, мандрівка без зайвої активності. Щоби убезпечитися від рецидивів, Дівам рекомендують займатися спортом, налагодити правильний спосіб життя.

ТЕРЕЗИ

У рік Чорного Водяного Кролика Терезам не варто ставити собі великі цілі та зайвий раз ризикувати. Найкращим варіантом будуть заощадження  й пошук надійних партнерів. У цьому зберігайте обережність: коли вам удасться реалізувати свої амбіції, може з’явитися велика кількість людей, готових вас підтримати.

Не припиняйте навчатися й розширювати власні горизонти. Діліться накопиченим досвідом з однодумцями, але зберігайте захисну межу відвертості.

Рік буде сприятливим для пошуку партнера в романтичних стосунках, причому в далеких краях. Ваші помічники в цьому – Інтернет і поїздки за рубіж. Нова людинеа у вашому оточенні може бути старшою за вас за рангом або віком.

Якщо маєте на меті покращити своє життя – у вас все вийде. Бажання повернути стосунки з людиною з минулого так само можна реалізувати. Проявляйте ініціативу, намагайтеся бути серед людей – і 2023 року ви станете магнітом для протилежної статі.

На початку року Терезам важливо приділити увагу своїм зубам та горлу, ретельно слідкувати за своїм здоров’ям, більше бувати на свіджому повітрі, споживати корисну їжу, багату на вітаміни. А от споживання алкоголю може спричинити розлади травного тракту.

Улітку закладайте фундамент здоров’я на майбутнє: спорт, активний відпочинок. Якщо все зробити правильно, до середини осені здоров’я Терезів налагодиться.

СКОРПІОН

Скорпіонам у рік Кролика слід сконцентруватися на власному здоров’ї: у найнесподіваніший момент може датися взнаки хронічний недуг, із яким давно треба розібратися. Здоровий спосіб життя й спокійне ставлення до обставин допоможуть впоратися з усіма негараздами. Рік Кролика може стати ідеальним часом, щоби почати заняття спортом або записатися у творчий гурток. Це допоможе Скорпіонам підтримувати себе в тонусі та почуватися добре як фізично, так і морально.

Протягом року доведеться боротися з фінансовими труднощами та вирішувати гострі професійні проблеми. Намагайтеся зробити все найважливіше для бізнесу на початку року. Ділові стосунки з представниками протилежної статі сприятимуть розширенню кругозору.

Складно знайти щастя в коханні, особливо від середини травня до кінця року. Багато хто зі Скорпіонів самі провокують негаразди цієї пори, шукають ґанджів у любовних стосунках і роздувають їх до всесвітніх масштабів. Стримуйте емоційні пориви, довіряйте коханій людині – і ви уникнете багатьох прикрощів.

Прийдешнього року Скорпіони потерпатимуть від головного болю та мігреней. За всієї завантаженості знайдіть час відвідати лікаря. Правильно підібране лікування вкупі з помірною фізичною автивністю, регулярними прогулянками на свіжому повітрі та правильним харчуванням зроблять свою справу вже до початку літа. А влітку варто утримуватися від тривалого перебування на сонці, не забувати про правильне харчування .

СТРІЛЕЦЬ

Початок 2023-го буде для Стрільців доволі хаотичним, але привести все до ладу цьому знакові зодіаку удасться максимально швидко. У подальшому варто задуматися про зміни: зірки пророкують Стрільцям нову важливу людину в їхньому житті, яка допоможе впоратися з усіма негараздами та стане надійною опорою.

Велике значення у рік Чорного Водяного Кролика матиме моральний стан Стрільців: не дозволяйте собі занадто нервуватися й брати все до серця, стрес та напруження можуть зіграти з вами поганий жарт.

Перша половина року сприятлива для кар’єри, розширення бізнесу, організації власних проєктів. Ділові зв’язки з іноземними партнерами будуть успішними. Часу на відпочинок практично немає, адже треба займатися справами та заробляти гроші. Рік пасує для розвитку у професійній сфері, спілкування з вищим керівництвом.

Події весни та літа 2-23-го надихають вас на кардинальні зміни в життя й прагнення стабільності в особистому. Триває період щасливого особистого життя, лише не сприймайте все як належне. Обставини складаються якнайкраще для вирішення житлових питань, переїзду, створення роодини чи звільнення від стосунків, які вичерпали себе.

2023 рік для Стрільців буде вдалим у плані здоров’я. Існує велика ймовірність позбутися старих недуг. У першій половині року може переслідувати біль у горлі, легкі нездужання.

Улітку Стрільці будуть активні та бадьорі, якщо віддаватимуть перевагу активності у відпочинку та спілкуванні.

Восени краще відмовитися від спиртного, бо до кінця року можуть розпочатися проблеми зі здоров’ям, виникнуть різкі перепади настрою й навіть депресивні стани.

КОЗОРІГ

Цього року працьовиті Козороги зможуть отримати заслужений відпочинок: час змінювати спосіб життя й більше часу присвячувати собі та рідним. Спокійний ритм життя і відсутність "завалів" на роботі дають Козорогам новий поштовх до дій. Вони мають сміливо присвячувати себе творчості й різним хобі, які з розваги можуть стати новою справою всього життя.

Обставини складаються якнайкраще для кар’єрного зростання. Фінансовий стан покращується, ви досягаєте високого суспільного становища, у вас виникають ресурси та можливості для підкорення нових соціальних вершин. У другій половині року може виникнути потреба досконально змінити сферу діяльності.

Після напруженої весни 2023 року, розлучень і конфліктів з романтичним партнером у другій половині року зможете набути гармонію в любовній сфері. Ваше оточення ставитиметься до вас із увагою, напевно, серед них знайдеться  людина, що допоможе вам   загоїти душевні рани.

Рік Козороги мають починати активно. Навесні можуть виникнути проблеми з імунітетом через нестачу вітамінів. Відновитися допоможуть регулярні прогулянки на свіжому повітрі. Улітку можуть нагадатипро себе хронічні недуги, не варто відтягувати звернення до лікаря. Це ж стосується й візиту до стоматолога. Наприкінці року можуть виникнути проблеми зі сном. Дуже важливо багато гуляти й вчасно лягати спати. Не забувайте провітрювати кімнату.

ВОДОЛІЙ

Для Водоліїв 2023-й буде перспективним та успішним роком: зірки розпорядилися так, щоби у представників цього знаку зодіаку виходило все якнайкраще.

Рік Чорного Кролика стане ідеальним часом для саморозвитку та роботи над собою. Головне для цього знаку – не хизуватися успіхами й не ставитися зверхньо до оточення.

Прагнення вийти за рамки, безмежний оптимізм і потяг до пізнання підштовхують до різних авантюр. Ви демонструєте величезну кількість масштабних задумів, прогресивних ідей та оригінальних витівок. Хоча не варто розпорошуватися. Зробіть висновки з того, що сталося 2022 року.

Час складного вибору, надто влітку 2023 року. Давні стосунки, навіть шлюбні, піддаються серйозним випробуванням. Безліч тривожних думок виникає при контактах із колишніми партнерами. Раптом можуть відкритися факти, які змінять ваше ставлення до шлюбу чи колишніх стосунків. Наприкінці року удасться досягнути визначеності, прояснити обставини й покращити стосунки з дорогою для вас людиною. Можливо, обставини підштовхнуть вас до прийняття спільного рішення узаконити стосунки.

Взимку Водолії зіткнуться з проблемами суглобів, вже зараз слід зменшити навантаження й активність тренувань. Тоді до весни все налагодиться, Водолії поступово входитимуть у звічний для них активний спосіб життя.

Під кінець осені можливі застуди. Важливо споживати достатню кількість вітамінів і намагатися харчуватися правильно. Для відновлення імунітету влітку варто вирушити на відпочинок у теплі краї. Заодно й відмовитися від алкоголю та інших шкідливих звичок.

РИБИ

На Риб у прийдешньому році очікує велика покупка та облаштування свого особистого простору. У рік Чорного Водяного Кролика Риби зможуть знайти свою другу половинку і розпочати серйозні стосунки.

Друга половина року стане визначальною: Риби знайдуть у собі сили плідно працювати й покращити свої навички и: будь-які цілі можна буде досягнути важкою, але дуже цікавою працею.

2023 рік не надто успішний для легких заробітків і вдалого збігу обставин. На початку року великий ризик помилок і зайвих фінансових витрат. Зберігайте в таємниці те, що маєте, менше розповідайте про свої плани стороннім людям. У другій половині 2023 року є шанс витягти свій "щасливий білет".

Порівняно з роком нинішнім, 2023-й буде набагато спокійнішим, аж до деякого періоду нудьги в першій половині року. Натомість матимете час покращити свій зовнішній вигляд і обстановку в оселі, зробити аналіз минулих стосунків і підготуватися до нового, щасливого періоду в особистому житті. Влітку чи восени  можлива доленосна зустріч. Поїздка за кордон може кардинально змінити ваше життя у кращий бік.

Узимку Рибам, що мають проблеми з холестерином і закупоркою судин, слід бути особливо обережними й показатися лікареві, бо можливі різкі загострення хроніки. Улітку настане довгоочікуване полегшення та приплив сил, який сприятливо вплине на здоров’я Риб і дозволить їм добре почуватися до кінця року.

Читайте також

1