Тигр та його одинадцять друзів: яким буде 2022 рік для представників 12 знаків східного гороскопу

Доля буде прихильною до Тигрів, Коней та Собак, а от півням та зміям краще перечекати цей рік
Ексклюзив
Тигр та його одинадцять друзів: яким буде 2022 рік для представників 12 знаків східного гороскопу
31 Січня 2022, 16:16
читать на русском

Від 1 лютого 2022-го до 23 січня 2023-го усіма справами, почуттями й відносинами на Землі керуватиме Чоний Водяний Тигр. Цей знак східного гороскопу має високе почуття власної гідності, прагнення до лідерства, здатність до навчання, енергію, силу та цілеспрямованість. Водночас тварина уособлює чутливість, вразливість та егоїзм. А як почуватимуться 2022 року представники інших знаків Східного гороскопу?

Щур

До народжених у рік Щура Тигр буде прихильним: цілеспрямованість цього гризуна будить у хижака повагу, тому Тигр всіляко вам сприятиме, якщо ви не сидітимете на місці.

Відтак на Щурів очікує чудовий рік у багатьох життєвих сферах. Тигр подарує нові можливості для зростання й розвитку, відкриє раніше недоступні перспективи, а головне – надасть ресурси, щоби скористатися цим. Щури зможуть займатися кількома проєктами водночас і знайти тямущих партнерів, які стануть міцною підтримкою. Рік Тигра для Щура може бути роком подорожей. Вдалими будуть переїзди та численні відрядження.

Енергії прийдешнього року допоможуть вам розпізнати найбільш перспективні цілі на найближчі 12 місяців. Щури матимуть потенціал для впевненого підйому кар’єрними сходами, збільшення доходів і зміцнення свого професійного статусу.

В особистому житті Щурів також відбуваються якісні зміни – від розриву наявних стосунків до їхнього офіційного оформлення і навіть поповнення в родині.

Рік Тигра стане прекрасним періодом для того, щоб зайнятися спортом. За регулярного зміцнення імунітету і своєчасного відвідування лікарів проблем зі здоров’ям не буде. Не варто часто вживати спиртні напої. Знімати стрес можна й іншими способами.

Було б непогано цього року поекспериментувати із зовнішнім виглядом. Навіть найсміливіші ідеї можна втілити в життя 2022 року. А харизма приховає від очей оточення усі ваші недоліки.

Бик

Тигр випробує Биків на терпіння, що зробить їхній характер твердішим. Народженим в рік Бика час відмовитися від спокою, розважливості і неробства, інакше нічого не досягнете.

Новий рік несе нові можливості для Биків у діловій сфері. Професіоналізм, ретельність і відповідальність представників цього знаку знайдуть застосування. Але на успіх треба добре попрацювати. Хоча й вичавлювати із себе останні соки, аж до вигоряння, не варто. Головне – показати себе як надійного партнера й дотримуватися строків та зобов’язань. Ще одне застереження – не тримайте всі ресурси в одному місці.

А  у сфері кохання на якісь кардинальні зміни Бикам очікувати не варто. Бурних романів не передбачається, як і скандальних розставань.Тут протягом 2022-го все буде вельми спокійно. Бики повинні лише пам’ятати, що кохана людина потребує турботи та уваги.

Хоча Бикам самотнім Тигр підготував сюрприз – романтичне знайомство на початку літа. І, якщо втратить цей шанс, Бик проведе наступний рік на самоті.

Щодо здоров’я, Бики 2022-го впевняться: працювати без сну та відпочинку – погана звичка. Тигр не полюбляє постійного напруження, тож відчайдухам-трудоголікам влаштує примусовий відпочинок у вигляді хвороби. Як мінімум, не працюйте на вихідних, як максимум – дозвольте собі подорож або поїздку до родичів на 2-3 тижні. Це допоможе перезавантажитися.

Тигр

Тут і гадати нічого: 2022-го Тигри сяятимуть яскравіше від будь-якої зірки. Сміливо йдіть уперед: удача вам посміхається. Покровитель року до своїх зіркових тезок ставиться вельми приязно. Допоможе і у фінансових питаннях і в особистому, підкаже нестандарне вирішення давніх проблем.

Тиграм наступного року у справах пасуватиме експеримент і масштабність. Планування, аналіз, інтуїція – три ключі до успіху Тигрів. А дехто навіть зможе заробити на власному хобі чи набереться сміливості й змінить місце роботи. Усі ці зміни не лише зроблять Тигрів щасливими, але й принесуть гроші – якщо вдасться уникнути "зіркової" хвороби.

Натомість в особистому житті у Тигрів цілий рік кипітимуть пристрасті. Період застою добігає кінця й ви пізнаєте всі радощі кохання. Найкрутіший час для сфери кохання – літо, коли відбувається рух від бурхливих пристрастей, романтичних зустрічей до початку сталих відносин. А ще прийдешній рік несе порозуміння з партнером і відродження старих почуттів.

З боку здоров’я причин для занепокоєння в Тигрів не буде. Цілий рік вони будуть як енерджайзери – завжди сповненими енергії. Навпаки, організм Тигрів прагнутиме фізичних навантажень. І це не обов’язково тренажерний зал чи фітнесклуб. Щонайменше частіше вирушайте на прогулянки й запишіться в басейн. Тіло віддячить. Кожну хвилину вільного часу проведіть із користю.

Кролик (Кіт)

Хоча Кролики не надто полюбляють різкі зміни, а більше радіють  розміреному життю, прийдешній рік принесе представникам цього знаку багато добрих змін. Якщо торік металевий Бик допомагав вам жити спокійно, то Тигр водяний приготував чимало сюрпризів. А між ними в Кроликів вийде зберегти лад у правах і фінансову стабільність на весь рік. Дехто з Кроликів зможе розраховувати на підвищення. Та коли найближчим часом цього не трапиться, не поспішайте зі звільненням, спершу знайдіть нову роботу, бо інакше тривалий час сидітимете без грошей. Тим, хто хоче запустити власний бізнес, слід братися за це на початку наступної зими. Лише уникайте кредитів, краще шукайте інвесторів.

А ось у житті особистому зміни все ж таки відбудуться. Особисте життя розвиватиметься бурхливо. Улітку надійде час для яскравих романів. Хтось зрадіє таким змінам, а хтось зрозуміє, що варто побути на самоті. Та будь-що кожний Кролик відчує заспокоєння й буде задоволений цим. Тим більше, що зміни залежатимуть від самих представників знаку, а не від зірок. Тож будьте обережні: пошуки щастя на стороні можуть зруйнувати те, що маєте.

Якщо ви ретельно стежите за своїм здоров’ям, то знаєте: правильне харчування, регулярні фізичні навантаження та щорічні обстеження творять дива. Не ігноруйте сигнали організму, навіть прагнучи швидше завершити черговий проєкт: це загрожує вигорянням і навіть лікарняним ліжком. Водяний Тигр не шкодує часу на відпочинок, тож не слід його сердити. 2022-й саме підходить для того, щоби ретельно зайнятися здоров’ям.

Дракон

Неоднозначний рік для тих, хто народився під заступництвом Дракона. Рано чи пізно доведеться взяти себе в руки: закінчити неприємні стосунки чи партнерство або вивести зрадників на чисту воду.

Драконам властиві працелюбство та упертість. На роботі все буде стабільно. Жодних кардинальних змін у кар’єрі Тигр для вас не підготував. Звична робота принесе очікуваний дохід, а в середині літа слід уважніше підписувати ділові папери, щоби не ризикувати грошима.

Гарна новина: Тигр нагородить Драконів за працелюбство купою бурхливих романів. Несподівані мандрівки, романтичні сюрпризи, але до липня доведеться визначитися з вибором. І саме Тигр має підказати цей вибір. Наприкінці літа схочеться відпочити від любовних подвигів і набратися сил. А вже в листопаді на декого з Драконів може очікувати доленосне знайомство, яке може змінити й погляди на світ, і графу "сімейне положення".

Ситуація зі здоров’ям у Драконів буде неоднозначна. Декого з Драконів уже в лютому організм попередить про майбутнні неприємності: то бадьорість та гарний настрій, а то апатія й занепад сил. І не варто ігнорувати сигнали тіла: візит до лікаря допоможе уникнути серйозних проблем, особливо тим з Драконів, що мають хронічні недуги..

Змія

2022 року народжені в рік Змії прагнутимуть усамітнення для занять інтелектуальною діяльністю. І це невипадково. Прийдешній рік якнайкраще пасує Зміям для роботи над дисертацією, написання книги чи наукової монографії. Не бійтеся амбіцій. Тигр подарує Зміям натхнення на початок роботи, високу концентрацію уваги й силу волі, щоби не кинути розпочате. Крім того, саме тепер Зміям може відкритися раніше недоступна інформація. Слід скористатися отриманими знаннями для своєї інтелектуальної праці і для особистого зростання та розвитку. Незважаючи на те, що в процесі роботи доведеться підкорюватися певним правилам, в чомусь себе обмежувати й жертвувати вільним часом, Змії зможуть досягти приголомшливих результатів. У рік Тигра люди йтимуть за вами, прислухаючись до ваших порад. Але прийдешнього року Змії ризикують зробити неправильні грошові вкладення, взяти непотрібні кредити, тож можуть зазнати фінансових втрат. Все, що у Змій пов'язано з фінансами, у рік Тигра потребує підвищеної уваги.

2022 року у Змій можливі проблеми зі здоров'ям, занепад сил і нелюбов до себе, невпевненість, депресивні стани, навіть неврози та панічні атаки. Все подолати допоможуть витримка, розуміння бажаного, сильна вроджена інтуїція, хороші інстинкти і здатність до швидкого навчання.

А кохання представники цього знаку можуть знайти в найнесподіванішому місці. І почуття, що спалахнуть, будуть приємним для них сюрпризом.

Кінь

Коні звикли працювати. Багато й довго. Та водяний Тигр змінить їхні правила життя: він не схильний завантажувати підопічних непосильною працею і навчить Коней, що достатньо розумних зусиль для досягненні цілей. Відпочивати так само важливо, як і працювати.

Рік Тигра в багатьох Коней відкриє творчий потенціал.

У новому році на Коней очікують неймовірні любовні романи, всі страждання й переживання на любовному фронті 2022-го завершаться. Уже в березні Коні остаточно позбудуться колишніх стосунків і захочуть романтичних пригод. Сімейні Коні зрозуміють, скільки партнер вкладає у ці стосунки й почне цінувати його ще більше. А Коні самотні дозріють для стосунків і навіть почнуть ходити на побачення. Водяний Тигр запланував романтичні знайомства для Коней на квітень, липень і вересень. Головне – слухати серце, а не плітки.

Девіз "Коли не я, то хто?" – провальна тактика і для вашого физичного здоров’я, і для эмоційного. Кидайте вирішувати чужі проблеми у спробах отримати любов і чиєсь визнання. Догодити всім не вийде, а довести себе до нервового зриву – легко! У рік водяного Тигра Коням слід навчитися казати "ні" і навіть передавати своє навантаження комусь іншому. Коням, що мають хронічні недуги, рекомендується пройти обстеження, щоби уникнути можливих проблем.

Коза

2022-й рік віщує завершення нинішнього життєвого етапу. Це може проявитися як закінчення навчання, переход на нову роботу, зміна соціального статусу, материнство, одруження чи оформлення розлучення, відкриття свого бізнесу, вихід на пенсію або подорож у місця, де ви раніше не бували. Важливо проаналізувати усе попереднє, щоби не повторювати помилок минулого. На цьому життєвому етапі  ви легко можете відмовитися від того, що заважало вашому просуванню й зростанню в минулому.

Прийдешній рік стане особливо сприятливим періодом для навчання. Причому, ви будете готові як навчатися самі, так і навчати інших. Наступні зміни торкнуться й вашого найближчого кола. Прийдешній рік внесе ясність до багатьох сфер життя. Ви отримаєте відповіді на запитання й чітко  визначите цілі, бажання та можливості, які дозволять вам  впевнено стартувати до нових висот.

У рік Тигра самотні Кози зможуть поміняти свій статус, якщо будуть наполегливі й не зупинятимуться перед перешкодами. У стосунках з коханими виникне багато яскравого.

Періодичні стреси через справи, суперечки з рідними впливатимуть на стан здоров’я. Козам варто стерегтися нервових зривів і регулярно відпочивати.

Мавпа

Суперздібність Мавп – здатність пристосуватися до будь-чого. Інтуїція допомагає їм передбачати зміни й обертати їх на власну користь. 2022-й стане для Мавп часом професійних змін і творчих звершень. Тигр підтримає їхнє бажання вчитися та засвоювати нові навички. Деякі Мавпи зважаться на відкриття власного бізнесу й навіть знайдуть відправні точки для стартапу. У другій половині року Тигр обіцяє ділові знайомства, які допоможуть в реалізації перспективних проєктів, якщо Мавпи не нехтуватимуть юридичними формальностями.

В особистому житті глобальних змін не передбачається, хоча й нудьгувати на самоті не доведеться. Хоча багато хто з Мавп захоче переоцінити те, що називається їхнім особистим життям. Дехто з них захочуть усамітнення, розірвуть приречені стосунки. Важливий момент – відвертість з партнером, щоби красивий роман не перетворився на ворожнечу. Сімейним представникам знаку не варто зловживати довір’ям і терпінням другої половинки.

З приводу здоров’я особливих причин для занепокоєння у Мавп немає. Дуже слушним для них буде зберігати гарний настрій – і уникати застуд. Вже від початку року Мавпи плануватимуть, як провести відпустку. А оскільки водяний Тигр полюбляє комфорт, Мавпам варто покластися в цьому на смаки господаря року й хоча б на тиждень вирушити на море, відновити сили й підзарядитися енергією.

Півень

Рік Тигра для Півнів буде, м’яко кажучи, неоднозначним. У професійній та особистій сфері успіхи з невдачами чергуватимуться фіфті-фіфті. Вже на початку року на них чекають важливі новини. А наприкінці року Півні усвідомлять, що все це пішло їм на користь. Одних невдачі загартують, інші зрозуміють, що прагнуть зовсім іншого й підуть за своїм покликанням. Лише нехай в усіх випадках це буде робота, а не битва. Саме час змінювати роботу чи освоювати нову професію.

Навпаки, в особистому у Півнів буде все очікуване. Наприкінці літа можливе напруження з партнером, але Півень вміє майстерно залагоджувати конфлікт – коли цього хоче. Самотні Півні не наважаться у рік Тигра змінити свій статус. Хоча усім Півням варто звернути увагу на тих, хто давно поруч, допомагає та підтримує.

Півням, які провадять здоровий спосіб життя, перейматися здоров’ям не варто. Зберегти гарне самопочуття допоможуть здоровий сон і тренування. А коли вже часу й сил на тренажерний зал не вистачає, намагайтеся подовше й частіше гуляти. Це також корисно. Не менш корисним буде відмовитися від шкідливих звичок. І здоров’я збережете й гроші заощадите.

Пес

Рік Тигра стане для Пса вдалим часом для реалізації у творчості чи в любовних пригодах.  Здається, представники цього знаку нудьгують без пригод. Перші рухи Пси відчують уже на початку весни.

Якщо раніше у Псів на першому плані стояла робота, то нині – пошук себе й заняття улюбленою справою. Тим Псам, що лише розпочинають кар’єру, господар року обіцяє успішний старт. Пси, на відміну від інших знаків, розуміють: щоби дійти до вершин, треба починати знизу.

Власникам бізнесів у рік Тигра варто бути обережними у фінансовому плані. Будь-що, сконцентруватися й спокійно рухатися далі.

В особистому Пси суперечливі: і самотності не полюбляють, і бояться кардинальних змін у житті. Тигр радить довіритися почуттям і не боятися сталих стосунків. Сюрпризом для деяких Псів може стати зустріч із кимсь із минулого.

А от зі здоров’ям 2022-го Пси мають бути обережними: не змушуйте себе "попрацювати ще", уникайте надмірних навантажень як фізичного, так і інтелектуального характеру. В "нагороду" отримаєте лише проблеми з хребтом і суглобами або нервове виснаження з додатком у вигляді соматичних хвороб. А от помірні заняття спортом не лише корисні, а й необхідні. Адже Пси не різняться богатирським здоров’ям.

Кабан

Водяний Тигр потурбується, аби 2022-го в Кабанів було все гаразд. Насправді хижак – господар року прихильно ставиться до працьовитих та ненав’язливих представників цього знаку. Реалізовуються давні плани й виконуються потаємні бажання. Зненацька знайдеться вирішення складних питань у різних сферах – від професійних до любовних.

У кар’єрі на Кабанів очікують сприятливі зміни: нова посада чи навіть нова сфера діяльності. Пропозиція змінити професію надійде Кабанам вже цього літа. Але погоджуватися без ретельного аналізу ситуації не поспішайте. Адже доведеться вибирати між грошима та спокоєм.

Самотнім Кабанам 2022-й принесе купу цікавих знайомств. Хоча представники цього знаку, маючи талант прогнозувати щось іншим людям зі свого оточення, зовсім не довіряють знакам долі на власну адресу. Лише не сидіть удома: Тигр готовий перетворити будь-який ваш вихід на доленосну зустріч. Така може статися навіть під час звичайної прогулянки.

Щодо здоров’я найперше завдання для Кабанів – працювати на випередження: обстежуйтеся ще до того, як щось заболить. А тим Кабанам, які вже знають про свої хронічні недуги, Тигр рекомендує вже навесні, поки не спекотно, вирушити в санаторій. А від екстремальних розваг – гірських підйомів чи сплавів річками – краще відмовитися. Улітку пляжний відпочинок допоможе вам перезавантажитися.

Читайте також

1