Зустрічаємо Новий 2023-й рік: обираємо прикраси для ялинки, подарунки для найближчих, вдяганки та смаколики

Як прикрасити ялинку, що одягнути та що подарувати рідним новорічної ночі
Ексклюзив
Зустрічаємо Новий 2023-й рік: обираємо прикраси для ялинки, подарунки для найближчих, вдяганки та  смаколики
30 Грудня 2022, 16:17
читать на русском

Важкий рік Тигра добігає кінця й кожний з нас хоче плекати надію на краще. І всім нам здається: якщо ми зустрінемо Новий рік правильно, колесо долі повернеться нарешті у правильний бік і все в нас буде добре. Кажуть, що новорічні сподівання здатні-таки щось змінити. Звісно, зустрічати Новий рік найкраще в колі родинному або з найближчими друзями, тихо, пристойно, передбачувано...

Як прикрасити ялинку до зустрічі Нового 2023 року

Традиція прикрашати ялинку прийшла до нас зі стародавньої Німеччини. Щоправда, давні германці не заносили ялинку до житла, а вирушали усі до лісу й вірили, що солодощі, стрічки та інші прикраси задобрять духів-покровителів. Нинішні ялинки ми прикрашаємо, не забуваючи про всяк випадок про господаря наступного року за східним гороскопом. А Кролик – це тваринка, яка полюбляє природні матеріали, зокрема гілки та солому.

Зверніть особливу увагу на кольори декору новорічної красуні. Для Чорного Водяного Кролика доречні акценти  чорного кольору, розбавлені кульками та іграшками блакитного чи синього, що нагадуватиме про воду. Решту кольорів візьміть з природної палітри: молочний, білий, сріблястий; лавандовий синій; м’ятний, фісташковий, зелений, брунатний; золотистий, попелястий;  жовтий, бежевий.

Люди зі смаком зазвичай обирають якійсь головний колір з пропонованої палітри, другий додають для акцентів, третій – для блиску.  А от від яскраво салатового чи інших неонових  відтінків радимо відмовитися: кролик  їх не поцінує.

Вибираючи іграшки. Так само надайте перевагу  натуральним матеріалам. Якщо в родині є діти, можна долучити їх до виготовлення іграшок. При цьому не забудьте про моркву, траву, солому та злаки.

Правильно розвішати іграшки – теж ціла наука. Зазвичай ми користуємося одним з таких способів:

Кільцьовий:  найбільші іграшки вішають внизу ялинки, а дрібніші – ближче догори. Їх доповнюють мішурою та гірляндами.

Спіральний: спочатку по спіралі розміщують гірлянди від верхівки донизу. За їхніми лініями потім вішають іграшки.

Вертикальний: стрічки та гірлянди розміщують від верхівки донизу вертикально. У проміжках розвішують кульки, а декор доповнюється бантами.

Але Кролик нам полегшує вибір: цього Нового року  актуальний хаотичний декор. Якщо ви вирішили поставити невеличку ялинку, їй пасує саме такий.

Кролик охоче зверне увагу на затишний ретро, чарівну казку, екостиль або теплі скандинавські традиції з використанням  пряжі для в’язання, дерева, бісеру. Актуальні вироби з пап’є-маше. Цікавим трендом нинішнього новоріччя можуть стати міні-ялинки. Найголовніше – щоби ви й ваші близькі відчували, що ваша ялинка – особлива.

Подарунки на Новий 2023-й  рік

Новий Рік 2023 не за горами. Саме час обирати подарунки для своїх близьких. Відомо, що Кролика можна задобрити подарунками, але не всіма.

Оскільки кролик – любитель затишку та спокою, для дому прекрасно пасують настільні лампи. Точно не будуть зайвими термобілизна чи тепла піжама, нова ковдра чи плед.

Кролик – тварина дуже допитлива. Можна подарувати нову книгу, електронну читалку чи навіть смартфон.

Чотирилапий також любить смачно поїсти. Для близьких замовте щось пожувати: горіхи, дрібне печиво, сухофрукти. А родичам, які живуть за містом, можна подарувати щось із садово-городнього реманенту.

Як сподобатися Чорному Водяному Кролику

Продумати свою вдяганку рекомендується заздалегідь. Але все залежить від того, де саме ви зустрічатимете Новий Рік. Домашній вигляд має бути не занадто буденним, але й не надто гламурним.  Зручність, затишок, спокійні тони. Ми вже писали про те, як співпрацюватиме господар року зі знаками Зодіаку. А тут – як вдягтися на новий рік представникам різних знаків.

Овен

Вогняні Овни, якщо вірити астрологам, повинні обирати цікаві наряди. Віддайте перевагу яскравим кольорам. Не зайвими стануть блискітки. Кольорова гама – червоне, малинове, блакитне. А от помаранчевого краще уникати. Прикраси золоті, каміння – діамант, але не куплені собою, а подаровані.

Телець

Головне завдання земних Тельців – створити затишок і подарувати своїм найближчим щастя. Оберіть приємні на дотик  тканини: плюш або оксамит. Не варто вдягати штанний костюм чи звичні джинси. Кольори обирайте яскраві: зелений, жовтий, оливковий. Червоне не розглядаємо. Прикраси з "земного" каміння: агат, яшма

Близнюки

Астрологи пропонують передбачити настрої своєї натури й приготувати одразу дві вдяганки на свято. Одну варто обирати у синіх, бузкових чи сірих тонах – на підтримання вашої стриманості та елегантності. Інший має бути більш яскравим, обирайте  жовте, помаранчеве або червоне. Зеленого уникаємо в обох варіантах. З прикрас Близнюкам пасуватимуть срібло чи золото – лише не біжутерія.

Рак

Раки дуже сентиментальні та чуттєві. І сукня для Нового року повинна бути саме такою – синьою, срібною, голубою або білою, м’якого крою, плавних ліній. Уникайте помпезності. Завершити образ допоможуть срібні прикраси.

 Лев

Ці хижаки новорічної ночі мають бути лояльними до символу року. Пригасіть зайву енергію та пристрасті. Вдягайтеся на цю ніч комфортно, зверніть увагу на червоне, жовте, бежеве. Відмовтесь від тісних варіантів.  І не забудьте про хоча б одну прикрасу з золота.

 Діва

Діви – практичний знак, вони готують свій новорічний імідж заздалегідь.  Для зустрічі 2023-го найкраще пасує сукня зеленого, коричневого, смарагдового чи жовтого кольору. Ваші прикраси цієї ночі – сердолік, малахіт, яшма чи топаз.

Терези

Повітряному знаку  варто приготувати ніжну блакитну, рожеву білу чи іншого пастельного відтінку. Уникайте «гострих» деталей і чітких силуетів. Прикраси – перлини, аквамарин, аметист.

Скорпіон

Пристрасним Скорпіонам основу вдяганки обирайте чорну або червону. І обов’язково знайдіть щось шкіряне – ремінь на стегна чи корсет на талію. Прикрасами не захоплюйтеся, цього разі вас прикрасить вільна, артистична поведінка.

Стрілець

Цілеспрямований Стрілець вибере вдяганку, яку після "прем’єри" можна буде носити й на інші заходи. І не забувайте про свою любов до комфорту, тож жодних обтягнутих суконь. Кольори – білий, бузковий, синій. Додайте браслет або каблучку з натуральним каменем.

Козерог

Залишайтеся собою і в Новорічну ніч. Можете  зупинитися навіть на светрі з джинсами. Основний колір – темно-зелений, білий, коричневий, ліловий. Лише не ваш улюблений чорний. Головне – правильні доповнення. Це можуть бути прикраси усіх відтінків червоного

Водолій

Амбітна особа Водолія максимально підкреслить свої переваги  нестандартними кольорами – молочним, сріблястим, "хамелеон", металік. Чорне відкладіть для робочого тижня. Сукня має бути "повітряною" і не підкреслювати силует. І – перли в срібних прикрасах!

Риби

Ці знаки у рік Водяного Кролика почуватимуться у своїй стихії.  Одяг для зустрічі Нового року вибирайте  кольору «морської хвилі», синій, блакитний. До цього пасуватимуть перли та прикраси з мушлі. Головне – не виглядати занадто серйозними.

Читайте також