22-річна мешканка Одеської області покінчила із життям після зґвалтування

Тіло доньки у зашморгу знайшла вдома матір
22-річна мешканка Одеської області покінчила із життям після зґвалтування
Самогубство (Фото: Pexels)
1 Вересня 2021, 20:31
читать на русском

У Білгород-Дністровському районі Одеської області жінка знайшла свою доньку вдома повішеною. ЗМІ повідомляють, що дівчина звела рахунки із життям після зґвалтування.

У поліції повідомили, що після жахливої знахідки матір загиблої звернулася до правоохоронців, аби вони встановили причини смерті її доньки.

Поліцейські кажуть, що почали розслідування, також вони перевіряють інформацію, що перед смертю дівчину зґвалтували.

Повідомляємо, що будь-яких звернень чи заяв з цього приводу ні від самої дівчини, ні від інших осіб до поліції не надходило. Під час огляду тіла небіжчиці зовнішніх ознак насилля виявлено не було. Зараз вказана інформація зареєстрована у встановленому порядку та перевіряється. В рамках провадження за фактом самогубства призначено судово-медичну експертизу. Серед питань, поставлених експерту, - причина смерті молодої жінки та наявність на її тілі слідів, що можуть свідчити про зґвалтування, - кажуть у поліції.

Досудове слідство триває.

У Білгород-Дністровському районному відділі поліції ГУНП в Одеській області просять всіх, хто володіє інформацією про неправомірні дії відносно потерпілої, в тому числі сексуального характеру, повідомити про це за номером (063) 372-81-76 чи 102.

Нагадаємо, нещодавно в передмісті Одеси жінка кинулася під пасажирський поїзд. Машиніст розповів, що побачив поряд з коліями жінку, він подав звуковий сигнал, вона відійшла в сторону, але, як тільки поїзд наблизився, вона кинулася під нього.

Читайте також

1