26 авто, 23 будинки, 32 квартири: арештовано майно сім'ї Медведчука

Загалом під арешт потрапило 154 об’єкти рухомого і нерухомого майна
Важливо
26 авто, 23 будинки, 32 квартири: арештовано майно сім'ї Медведчука
Яхта (фото: з відкритих джерел)
14 Квітня 2022, 13:33
читать на русском

Суд арештував ще 154 об’єкти рухомого і нерухомого майна народного депутата Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко.

Про це повідомили у Державному бюро розслідувань.

Зазначається, що Личаківський районний суд Львова за поданням ДБР та Офісу генерального прокурора арештував ще 154 об’єкти рухомого і нерухомого майна Медведчука та його дружини.

Серед арештованого: 26 автомобілів, 30 земельних ділянок, 23 будинки, 32 квартири, 17 паркомісць та моторна яхта.

Під арешт також потрапили частки в статутних капіталах у 25 компаніях, бенефіціарним власником яких є Віктор Медведчук чи його дружина, - кажуть у ДБР.

Раніше слідчі ДБР та прокурори Офісу Генерального прокурора через суд уже арештували яхту та інше нерухоме майно Медведчука та його дружини Оксани Марченко.

Нагадаємо, народного депутата Віктора Медведчука підозрюють у державній зраді та сприянні діяльності терористичної організації. 18 березня слідчий суддя задовольнив клопотання слідчого ДБР про обрання запобіжного заходу у порядку, передбаченому ч. 6 ст. 193 Кримінального процесуального кодексу України, тобто за відсутності фігуранта. А Личаківський районний суд Львова обрав запобіжний захід - тримання під вартою. 12 квітня 2022 року СБУ затримала Медведчука, що переховувався від правоохоронців. 

Читайте також