50-річчя на Афоні та відпочинок в Монако: як живе депутат-втікач Льовочкін (фото)

Напередодні повномасштабного вторгнення РФ в Україну Льовочкін втік до Європи
50-річчя на Афоні та відпочинок в Монако: як живе депутат-втікач Льовочкін (фото)
Сергій Льовочкін / Фото: Главком
18 Серпня 2022, 10:51
читать на русском

Народний депутат-мільйонер Сергій Льовочкін, обраний від вже забороненої партії ОПЗЖ, мешкає у Європі, а в Україні за час повномасштабної війни був всього вісім днів.

Про це йдеться у розслідуванні "Української правди".

Парламентар катається між Віднем і Монако, має шикарну віллу з охороною на Лазурному узбережжі Сен-Жан-Кап-Ферра.

Вілла Льовочкіна / Фото: Українська правда

Журналісти зауважили, що вілла Льовочкіна пильно охороняється – чи не найкраще з усіх тутешніх маєтків українських політиків і бізнесменів.

Вілла Льовочкіна / Фото: Українська правда

У цій віллі Льовочкін перебуває не постійно, періодично мешкає у Відні. А от свій ювілейний, 50-й день народження, Льовочкін полетів святкувати на Афон.

Довідка. Сергій Льовочкін – один із найбагатших українських політиків, який мав суттєвий вплив на державне управління за різної влади, повністю зник з інформаційного простору і досі не виступив з публічними заявами щодо російської агресії.

Напередодні повномасштабного вторгнення РФ в Україну, 10 лютого, Льовочкін втік до Венеції. Відтоді він приїздив в Україну 6 липня, а вже 13 – знову виїхав за кордон. Його сестра Юлія із чоловіком, очільником «Київгазу» Андрієм Вінграновським, ще раніше – 26 січня, до Ніцци.

Саме 13 липня Сергій Льовочкін разом з Григорієм Суркісом та Олександром Пузановим виїхали за межі України, перетнувши державний кордон з Польщею. Відтак, за шість місяців війни депутат Льовочкін пробув в Україні неповних вісім днів.

Читайте також

1