79-річна мешканка Португалії організувала наркокартель

Спільником пенсіонерки був 60-річний чоловік
79-річна мешканка Португалії організувала наркокартель
Наркотики у СІЗО Фото: Нацполіція
5 Серпня 2021, 01:17
читать на русском

У Португалії ліквідували наркокартель, яким керувала 79-річна жінка.

Про це повідомляється на сайті іспанської поліції.

Силовики Португалії та Іспанії провели спільну спецоперацію та заарештували організаторку кримінального угруповання та її спільників - чоловіків 60 та 26 років.

Арешт трьох членів організації стався в Португалії після спільного розслідування. Злочинці доставляли кокаїн на півострів через португальські порти, використовуючи легальну компанію, яка імпортувала кораловий камінь з Домініканської Республіки, - розповіли у поліції.

Зазначається, що злочинці наймали інших наркоторговців для скуповування й розповсюдження наркотиків. Під час обшуку в затриманих було вилучено контейнер з 15 кілограмами кокаїну.

У поліції кажуть, що злочинна організація мала "ієрархічну структуру", де 79-річна жінка виконувала функції керівника групи, крім того, що вона була видимим керівником та власником компанії, створеної як екран, для якого вона здійснювала процедури імпорту та комерційного управління.

Що стосується двох інших учасників групи - один з них був розпорядником коштів та особою, відповідальною за вилучення препарату з контейнера. Інший чоловік здійснював координацію та нагляд за своєю діяльністю, щоб підтвердити, що операція, яку він провів для завершення введення препарату, була здійснена відповідно до плану.

Читайте також

1