95 квартал вляпався у черговий скандал, показавши номер про рівненського воєнкома, який цілувався з жінками

Українці вважають, що актори паплюжили честь і гідність військових
95 квартал вляпався у черговий скандал, показавши номер про рівненського воєнкома, який цілувався з жінками
7 Травня 2024, 10:39
читать на русском

Проєкт "Кварталу 95" — жіночий квартал — потрапив у скандал після номеру-пародії на колишнього начальника Рівненського ТЦК Олександра Ярмошевича, який цілувався на роботі з двома різними жінками.

Українці у соціальних мережах називали номер принизливим та обурилися діям акторів.

За сюжетом сценки, співробітниця ТЦК пояснює новенькій колезі, що у них на роботі існує "спеціальний шрифт "ДПО", що розшифровується, як "дотики, поцілунки, обіймашки". Так нібито у ТЦК хочуть запобігти витоку інформації.

Протягом 9-хвилинного ролика актори, вдягнені у військову форму, пристрасно цілуються і пояснюють – що це такий таємний вид передачі інформації. Головну чоловічу роль у номері зіграв комік Андрій Рибак. Він мацає груди та стегна акторок та тримає їх на руках.

Одна з персонажок номера заявляє, що головний герой — Олександр Вікторович — зумів викрити шпигунку, бо "язиком вичислив російськомовну щелепу".

На питання "нової співробітниці", що означає облизування вуха начальника, співробітниця відповіла: "Це йому нагадало, що у нас проблеми з ухилянтами. Типу ухо... ухилянти...".

У соціальних мережах обурилися такому номеру. Його назвали не смішним і огидним, бо актори на сцені діяли набагато огидніше за реальних прототипів. До того ж "95 квартал" навіть не змінив ім'я та по батькові героя сценки. Його звуть Олександр Вікторович, як і реального колишнього очільника Рівненського ТЦК.

Нагадаємо, керівник ТЦК та СП Рівного Олександр Ярмошевич після оприлюднення резонансного відео, на якому він цілується на роботі з різними жінками, перевівся для подальшого виконання службових обовʼязків до однієї з бойових частин.

Читайте також

1