Абітурієнтам потрібно зареєструватися на вступний тест до 9 квітня

Цьогоріч замість ЗНО буде національний мультипредметний тест
Головне
Абітурієнтам потрібно зареєструватися на вступний тест до 9 квітня
Школа, учениця складає ЗНО фото: УНІАН
7 Квітня 2022, 13:09
читать на русском

Українським абітурієнтам потрібно зареєструватися на вступний тест, який буде цьогоріч замість традиційного зовнішнього незалежного оцінювання, до 9 квітня.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Як відомо, цьогоріч замість ЗНО для вступу на бакалаврат заплановано проведення національного мультипредметного тесту (НМТ).

Щоб взяти участь у цьому тестуванні, потрібно до 9 квітня зареєструватися на сайті Українського центру оцінки якості освіти, - йдеться в повідомленні.

Для участі у вступному тесті не потрібен сертифікат учасника ЗНО (документ з фотографією та переліком предметів для складання). Але для комунікації буде використана Інформаційна сторінка учасника ЗНО. Доступ до неї здійснюється за номером і PIN-кодом, вказаним в сертифікаті.

Тим, у кого вже є сертифікат, потрібно обов'язково записати його номер і PIN-код, щоб використовувати їх для входу на свою Інформаційну сторінку.

Якщо абітурієнт реєструвався для тестування, але немає ані сертифіката, ані інформації про його номер та PIN-код, найближчим часом Український центр оцінювання розповість, як дізнатися дані для входу на свою інформаційну сторінку.

Нагадаємо, що МОН України рекомендує школам самостійно визначити день завершення освітнього процесу. Відповідний наказ підписав 1 квітня міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

Читайте також

1