Агресивний чоловік з ножем бігав вулицями Кривого Рогу

Неадекватного чоловіка затримали біля школи
Агресивний чоловік з ножем бігав вулицями Кривого Рогу
Патрульна поліція Кривого Рогу
20 Листопада 2020, 12:06
читать на русском

Криворізькі патрульні затримали агресивного чоловіка, який бігав вулицями міста із ножем. Патрульні затримали порушника, коли той тікав від них у напрямку школи.

Як повідомили у Патрульній поліції Кривого Рогу, місцева мешканка повідомила правоохоронцям, що біля супермаркету на вулиці Едуарда Фукса бігає чоловік із ножем та поводиться неадекватно.

Коли патрульні прибули на місце пригоди, чоловік почав нервувати та спробував уникнути бесіди з інспекторами.

Читайте також

Патрульні не випускали із поля зору хулігана. Під час розмови із поліціянтами чоловік сказав, що має ніж та одразу взяв лезо до рук. Інспектори вимагали, аби чоловік зупинився та поклав ніж на землю, однак, правопорушник ніяк не реагував та різко побіг у напрямку школи. Після нетривалого переслідування патрульні зупинили правопорушника та затримали його, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 7 листопада у Кривому Розі чоловік з ножем напав на перехожих. У результаті нападу загинули двоє людей, ще вісім дістали поранення. Серед постраждалих - восьмирічний хлопчик. Нападника затримали.

Президент України Володимир Зеленський (досьє Зеленського) відреагував на трагічні події, які відбулися 7 листопада у Кривому Розі. У своєму Telegram-каналі він охарактеризував цю трагедію як "прояв абсолютного тероризму".