Апеляційний суд відмовив меру Черкас у задоволенні позову до президента

Бондаренко надалі залишається "бандитом"
Апеляційний суд відмовив меру Черкас у задоволенні позову до президента
Мер Черкас Анатолій Бондаренко (фото: УНІАН)
25 Листопада 2020, 15:37
читать на русском

Київський апеляційний суд відмовив меру Черкас Анатолію Бондаренку у задоволенні позову до президента Володимира Зеленського про захист честі, гідності й ділової репутації.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби суду.

Київський апеляційний суд на відкритому засіданні розглянув справу за апеляційною скаргою мера Черкас Анатолія Бондаренка щодо рішення Печерського районного суду Києва за позовом до президента Зеленського.

Рішенням відмовлено в задоволенні позову Бондаренка А.В. до президента України Зеленського В.А. про захист честі, гідності та ділової репутації, спростування неправдивої інформації та стягнення компенсації моральної шкоди в повному обсязі, - йдеться в повідомленні.

Читайте також

Нагадаємо, у червні Зеленський (досьє Володимира Зеленського) назвав Бондаренка бандитом, а його рішення про скасування карантину в Черкасах - популізмом. Також він розповів, що проти мера Бондаренка відкрито "десятки кримінальних справ".

Міський голова Черкас подав позов до президента щодо захисту честі, гідності та ділової репутації у Печерський районний суд Києва.

Печерський районний суд міста Києва відмовив меру Черкас Анатолію Бондаренку у задоволенні позову до президента Володимира Зеленського, який назвав його бандитом.

1