Apple визначила найкращі мобільні додатки та ігри-2022

Найвищу оцінку отримали "свіжі ідеї" та додатки для емоцій
Apple визначила найкращі мобільні додатки та ігри-2022
Apple Фото: zhang kaiyv з Pexels
30 Листопада 2022, 14:29
читать на русском

Компанія Apple оголосила переможців щорічної 2022 App Store Awards, в рамках якої назвала найкращі програми та ігри для мобільних пристроїв.

На сайті компанії зазначається, що цьогорічні переможці представляють розробників з усього світу, додатки яких були обрані за "винятковий досвід і глибокий культурний вплив".

"Переможці премії App Store цього року переосмислили наш досвід роботи з додатками, надавши свіжі, продумані та справжні перспективи. Від самоучок-одинаків до міжнародних команд, які працюють у всьому світі, ці підприємці мають значний вплив і уявляють, як програми та ігри впливають на наші спільноти та життя", — заявив генеральний директор Apple Тім Кук.

Найкращим додатком для iPhone назвали BeReal, який дозволяє щодня обмінюватися фотографіями з реального життя з друзями. Кожен день, у різний час, кожен учасник має протягом двох хвилин зробити та опублікувати фотографію.

Найкращою грою назвали Apex Legends Mobile – гру-шутер у жанрі королівської битви, яка стала мобільною версією однієї з найкращих ігор 2019 року.

Кращим додатком для iPad назвали GoodNotes 5, для Mac - MacFamilyTree 10. Додаток року для Apple TV-ViX, для Apple Watch - Gentler Streak.

Найкращою грою для iPad стала Moncage, для Mac - Inscryption. Гра року для Apple TV – El Hijo, Apple Arcade – Wylde Flowers.

Крім того, було названо переможців у категорії "Культурний вплив".

Переможці цього року закликають користувачів глибше взаємодіяти зі своїми емоціями, щиро спілкуватися з іншими та віддавати шану своїй спадщині та поколінням, які були до них, уявляючи, як створити найкращий світ сьогодні", - заявили в Apple.

У цій категорії були нагороджені додаток для оцінки емоційного стану How We Feel, гра Dot's Home про расову несправедливість, Locket Widget для розміщення фото на екрані гаджета, Waterllama для відстеження питного режиму та гра Inua – A Story in Ice and Time, яка допомагає вивчити історичні події.

Нагадаємо, американська технологічна компанія Apple 7 вересня провела презентацію нової лінійки iPhone 14 та Apple Watch Series 8.

Читайте також